HOROSCOP

HOROSCOP 7 noiembrie 2021

Berbec Astăzi se anunţă o serie de cheltuieli neprevăzute: poate fi vorba de plata unor facturi, ori închiderea unui credit bancar, chiar plata unei amenzi venite pe nepusă masă. Până la finalul zilei, vei reuşi să soluționezi toate problemele. Poți lua decizii importante care îți pot fi benefice.

Taur
Vei primi un răspuns favorabil în legătură cu o problemă mai veche. Acesta este momentul potrivit să te afirmi. Nu rata această ocazie, deoarece îţi va aduce multe satisfacții pe termen îndelungat. Uranus este retrograd, ceea ce aduce schimbări majore atât pe planul profesional, cât și pe planul personal.

Gemeni
Ai îndoieli în legătură cu sinceritatea unei persoane pe care până acum o considerai confident. Nu este însă cazul să te pripești. Timpul îți va fi complice, iar mai devreme sau mai târziu persoana în cauză va fi demascată. Se anunță o colaborare fructuoasă. Poate fi vorba de un proiect la locul de muncă.

Rac
Trebuie să înveți că tot ce este în exces este rău. Încearcă să te controlezi mai mult, să fii mai cumpătat şi astfel vei împușca doi iepuri dintr-o lovitură: problemele vor dispărea, iar tu vei fi mult mai liniștit. Traversezi o perioadă prielnică ce îți va aduce momente de fericire și relaxare.

CITEȘTE ȘI: Cum TE MINTE, în funcţie de zodie

Cum se comportă bărbații îndrăgostiți, în funcție de zodie. Te iubește sau nu?

Leu
Astăzi nu îţi va lipsi absolut nimic şi vei avea parte de toată atenţia persoanelor dragi. Te gândeşti să planifici o călătorie la care visai de foarte mult timp. Ai putea descoperi astăzi că un prieten pe care îl credeai foarte apropiat și în care ți-ai pus toată încrederea nu are cele mai bune intenții în ceea ce te privește. Ai putea avea de suferit după ce afli de o trădare din partea acestuia.

Fecioară
Eşti nevoit să iei rapid o decizie care ţi-ar putea influenţa atât relaţia de cuplu, cât şi cariera. Fii rațional şi alege ceea ce consideri că te face fericit! Treci printr-o perioadă de plenitudine ce are rolul de a te relaxa, de a te ajuta la favorizarea colaborărilor pe termen lung și totodată proiectele inițiate în această perioadă se vor bucura de succes inedit.

Balanță
Astăzi ai o atitudine defensivă cu toţi cei care te înconjoară. Încearcă să nu mai iei glumele atât de serios şi să vezi şi partea plină a paharului. Relațiile interpersonale sunt din ce în ce mai favorabile; la locul de muncă te așteaptă progrese semnificative dacă vei continua să perseverezi.

Scorpion
Ai așteptări mult prea mari de la partenerul de cuplu, iar acest lucru l-ar putea speria. Discută cu el şi fă-l să înțeleagă lucrurile din perspectiva în care le vezi tu şi totul va funcționa perfect. O glumă nepotrivită la serviciu îți poate atrage mustrări și te poate pune într-o lumină proastă. Previziunile vin cu vești mai bune în planul financiar.

CITEȘTE ȘI: DE CE oamenii se simt INTIMIDAȚI în preajma ta, în funcție de zodie

Ce TIP de inteligență ai în funcție de zodie

Săgetător
Te simţi copleșit de toate responsabilitățile pe care le ai de onorat, dar vezi acest lucru ca pe o oportunitate sau ca pe un răspuns că ceea ce faci este recunoscut şi apreciat. Ești o bombă de energie! Reușești să fii în centrul atenției orice ai face, iar, fiind o fire narcisistă, asta nu poate decât să te bucure.

Capricorn
Eşti mândru de reușitele tale profesionale şi decizi să împarți această bucurie cu prietenii, ca în vremurile bune. Acest lucru te va binedispune şi îţi va încărca bateriile. O ofertă de lucru în străinătate sau o călătorie de afaceri îți pot bucura ziua. Chiar dacă nu ai avut o perioadă foarte bună la serviciu, un șef care are încredere în capacitățile tale vrea să îți ofere un imbold.

Vărsător
Nu uita că pozitivismul îţi poate da forța şi luciditatea de care ai nevoie pentru finalizarea activităților pe care ţi le-ai propus. Este o zi numai bună pentru investiții. Fie că vorbim de afaceri sau achiziții, astrele sunt de ta și orice ai face astăzi în planul profesional va fi un real succes. Însă, în relația cu persoana iubită, lucrurile cam scârțâie.

Pești
Bunul-simţ de care dai dovadă te face să fii o persoană demnă şi generoasă, dar temperamentul dificil îţi poate crea neplăceri fără motiv. Încearcă să-l controlezi şi totul va fi bine. Un telefon de departe îți poate schimba. O rudă sau un prieten din afara țării îți dă o veste foarte bună, posibil legată de bani. Astrele prevăd o discuție decisivă cu persoana iubită, în care trebuie să fii foarte atent la cum te exprimi.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: