HOROSCOP

HOROSCOP 8 decembrie 2019

Berbec

Dacă o anumită relaţie lasă de dorit şi nu mai găseşti căi de a te apropia de acel om care îţi creează neplăceri, ar fi bine să te gândeşti încă o dată dacă merită efortul de a lupta pentru ea. Cu siguranţă, din altă direcţie, ai primi mult mai mult şi ai fi mult mai fericit, dar dacă tu te cramponezi neapărat de cineva, nimeni nu te poate opri să-ţi oferi singur motive de dezamăgire. Ai văzut de atâtea ori că acea persoană de care te ţii cu dinţii nu merită nici pe departe dragostea sau încrederea ta! Rupe-te de ea şi caută în jurul tău alţi oameni care ar avea mai multe de oferit şi mult mai plăcute inimii tale! Fii pregătit să spui cuiva adio pentru a spune bun venit… altei persoane!

 

Taur

Starea ta emoţională este schimbătoare, dar nu sunt semne de sensibilitate sau de capricii, ci pentru că reuşeşti să te adaptezi uşor oricărei situaţii. Te pliezi perfect pe fiecare aspect al vieţii precum apa care ia forma vasului în care este turnată. Mare flexibilitate în modul tău de a te comporta de la o oră la alta, de la o stare la alta, ceea ce dă dovadă de un talent de a ţine cont de mediul în care te afli, de starea celui din faţa ta. Dacă cineva drag e trist, tu îi ridici moralul, dacă o situaţie pare dezechilibrată, torni tu acolo câteva picături pentru a restabili normalitatea.

 

Gemeni

Ai un mare vis în minte dar parcă nu-l mai poţi păstra doar pentru tine. Începi să-l împărtăşeşti cu alţii şi vei descoperi atâţia oameni care au aceleaşi vise. Dacă v-aţi uni forţele, fiecare cu ce ştie mai bine, aţi putea grăbi momentul mult aşteptat al împlinirii visului. Ascultă părerile celor din jur, schimbaţi opinii, împărtăşiţi fiecare din experienţa proprie, pentru că fiecare are câteva ponturi bune pe care le-ar putea folosi şi alţii. Nu trebuie să păstrezi secretul asupra viselor tale, ci să încerci să ţii cont şi de sfaturile primite.

 

Rac

Unii nu reuşesc să se apropie de tine, pentru că eşti într-o pasă mult prea sensibilă din punct de vedere emoţional şi orice cuvânt îndreptat spre tine sună tăios şi cinic. Nu exagera gravitatea replicilor, pentru că unii îţi transmit chiar lucruri adevărate şi sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-ai merita, dar tu ai tendinţa de a pune la suflet tot ce auzi. Linişteşte-te înainte de a spune şi tu, la rându-ţi, ce părere ai, pentru că, din cauza fragilităţii tale psihice, ai putea interpreta greşit şi ai putea avea o reacţie nelalocul ei. Mai bine te abţii!

 

Citește și: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Leu

Reuşeşti să creezi o punte de legătură fantastică între lucrurile înălţătoare, spirituale, şi cele strict materiale, fără să lezezi nici unul din aceste planuri. Te conectezi extrem de uşor la tot ce vine de sus, din astral, din ceruri, de la divinitate, şi foloseşti această minunată inspiraţie în viaţa ta de zi cu zi. Asta da conexiune cu cerul, pentru că tu demonstrezi, acum, acea vorbă precum în cer aşa şi pe pământ. Norocul tău vine de sus iar bunătatea ta se reflectă înapoi spre ceruri, creând cea mai puternică legătură cu ceea ce numai inima ta ştie că se află deasupra. În ce crezi tu mai mult se poate acum materializa palpabil!

 

Fecioară

Încearcă să te apleci mai mult asupra celor din jur, şi mai puţin asupra dorinţelor proprii. Desigur, tu contezi cel mai mult, dar azi îţi vei găsi fericirea şi liniştea în orice gest care înseamnă a te dărui celor care speră la un cât de mic sprijin. Că cineva drag din familie are nevoie de alinare şi de ajutor sau un necunoscut de pe stradă poate trăi cinci minute mai bine datorită intervenţiei tale salvatoare, fii generos în astfel de gesturi cu tentă umanitară şi altruistă, pentru că ai ce dărui. Ai resurse imense de iubire şi de dărnicie, şi cu cât oferi mai mult, cu atât primeşti şi tu de la viaţă!

 

 

Balanță

Tot ce primeşti azi de la viaţă, de la oameni, de la cei dragi, de la evenimentele pe care le trăieşti au o conotaţie afectivă puternică, de parcă ţi-ar umple sufletul de o fericire maximă. Poate vine o veste ce te emoţionează la maxim. Poate întâlneşti o persoană care îţi face inima să tresalte. Poate ţi se face o declaraţie ce îţi confirmă faptul că joci un rol central în viaţa altcuiva de la care aştepţi chiar mai mult decât un simplu gest de afecţiune. Oferă şi tu aceeaşi căldură, aceeaşi emoţie prin tot ceea ce faci şi dăruieşti, pentru că schimbul de sentimente şi vorbe calde e în centrul atenţiei.

 

Scorpion

Ai multe persoane alături, dar cu fiecare trebuie să te comporţi diferit, pentru că te leagă altceva de ei. Unii îţi sunt prieteni intimi şi ai încredere să le împărtăşeşti şi cele mai ascunse secrete, convins că taina va rămâne la ei, dar printre ei se poate infiltra şi o persoană care nu prea merită încrederea ta. Te poate manipula cum îi place pentru a-ţi câştiga prietenia, dar dacă te laşi păcălit de aparentele sale bune intenţii, ai putea face şi confidenţe care nu trebuie făcute! Discerne cu mai multă atenţie ce trebuie să spui celor din jur, pentru că unii sunt prea slobozi la gură şi transmit mai departe tot ce le destăinui.

 

Citește și: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Săgetător

Nu prea îţi ies treburile aşa cum ai fi dorit, încât vei spune că e o zi înţesată de ghinioane şi piedici. Parcă nimic nu merge, nimic nu înaintează şi e normal să abordezi o atitudine negativistă şi pesimistă când vezi câte se adună. Dacă vezi că anumite planuri stau pe loc, oricâte eforturi depui, mai bine le abandonezi pentru o vreme, ca să te apuci de ele altădată, când vei fi depăşit aceste hopuri. Stai pe loc, aşadar, nu insista asupra acelor aspecte care nu au nicio şansă să se rezolve azi, şi mai fă şi tu o pauză în care să nu mai faci nimic!

 

Capricorn

Eşti cam obosit, şi fizic, şi psihic, nu mai eşti în cea mai bună formă, ci ai avea mare nevoie de o pauză. Greu de crezut că ţi-o poţi permite chiar acum, pentru că apare, colac peste pupăză, o sarcină nouă mai dificilă care va cere imposibilul de la tine. Dacă nu o poţi amâna sau pasa la alţii, ţi-o asumi şi pe aceasta, dar, pe un fond deja sensibilizat, nu vei da randament şi nici nu ajungi la rezultatele dorite. Ar fi bine să-ţi calculezi bine forţele şi, dacă nu te simţi în stare, să spui asta din start, cu motivaţia de rigoare.

 

Vărsător

Adună-i alături de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiaţi şi pe membrii familiei, pentru că primeşti de la ei toată susţinerea de care ai nevoie pentru ce ţi-ai propus. Vezi că nu eşti singur, că ai la cine apela, şi la bine şi la greu, că ţin cu tine orice ai face, ceea ce te încurajează să faci tot ce-ţi stă în putere ca să nu-i dezamăgeşti. Ţi-ai asumat o sarcină pe care le-o dedici lor şi e foarte motivant să vezi zâmbetele lor satisfăcute şi să auzi laudele lor sincere, pentru că sunt cu toţii impresionaţi de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ţi întoarce binele!

 

Pești

Nu te grăbi, căci nu iese nimic bun dacă încerci să sari peste etapele fireşti, ca atare ia-o încet, pas cu pas, spre ţinta propusă. Dacă vezi că apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarmă s-o laşi mai moale, să nu pretinzi rezultate imediate, pentru că nu se ajunge uşor acolo unde doreai! Este un proces de lungă durată, care uneori nici nu pare să înainteze, ci trenează pe un nivel stabil, dar vei vedea că, în situaţia de faţă, se potriveşte perfect zicala încetul cu încetul se face oţetul. Cu calm şi cu răbdare, totul se ridică pe un fundament mai trainic.

 

sursa: acvaria.com

Comentarii: