HOROSCOP

HOROSCOP 8 februarie 2023

Berbec După o ședință importantă, îți permiți să te relaxezi și să zâmbești gândindu-te la tot ce a fost până acum – nebunie curată. Dar e bine că s-a terminat totul, căci de acum alta va fi starea ta de spirit. Încearcă să te deconectezi puțin de toate și să te odihnești mai mult – merită sărbătorit triumful, dar și răbdarea de care ai dat dovadă. Punct și de la capăt.

Taur
Soarele iese și pe strada ta, iar liniștea se reinstalează în familia ta. Starea conflictuală, agitația și stresul ți-au consumat toată energia și ești mult prea obosit. Respiră, căci răul și pericolul au trecut deja. Este momentul potrivit să faci pași mici spre regăsirea de sine. Ce zici de o plimbare alături de persoana iubită sau o zi departe de tot și de toate?

Gemeni
Reîntâlnirea dintre tine și cineva drag te va bucura enorm, iar fluturii vor dansa în stomacul tău. Universul tău se luminează, viața capătă un sens nou, iar tu ești foarte pregătit pentru o schimbare radicală – una care să te răsplătească pentru toată răbdarea ta, pentru fiecare zi în care ai așteptat și ai îndurat tăcerea, pentru fiecare moment de tristețe. Acum toate întrebările tale au un răspuns.

Rac
Ai trecut și prin altele mai rele și ai făcut față, dar, dacă mai dura situația stresantă în care ai fost săptămâni la rând, ai fi cedat. Ești puternic și decis acum să mergi mai departe spre următoarea etapă a vieții tale. Ușor și sigur vei împlini obiectivul măreț. A durat mai mult decât ți-ai fi putut imagina, dar rezultatele de până acum îți arată foarte clar că a meritat așteptarea asta imposibil de lungă.

CITEȘTE ȘI: Ce TIP de inteligenţă ai, în funcţie de zodie în care te-ai născut

Leu
Viața ta e pe cale să-și reia cursul normal, așa că e momentul să te mai domolești și să încetinești ritmul nebun în care ai trăit în aceste săptămâni. Te va liniști cumva și vestea bună pe care o vei primi de departe, iar acesta va fi primul motiv de bucurie, relaxare și liniște. Când înveți să te bucuri de lucruri mărunte, fericirea se pregătește să intre în viața ta! Când lași grijile și începi să trăiești, totul se așază așa cum este mai bine pentru tine și cei din jurul tău.

Fecioară
Starea de sănătate a cuiva apropiat te-a agitat luni la rând, dar acum lucrurile merg înspre bine, iar tu poți răsufla ușurat. Să ai încredere, dar și foarte multă grijă de tine, căci te-ai cam neglijat pentru a putea fi alături de suferința celui drag. Odihnește-te mai mult și lasă totul să se așeze în ordinea perfectă. Zâmbește! Totul va fi foarte bine!

Balanță
Ești sfătuit de astre să-ți păstrezi echilibrul și să acorzi atenție stării tale interioare, odihnei și alimentației. Ai cam neglijat tot ce ține de binele tău, în ultima vreme, căci jobul te cam solicită. Caută o modalitate de a îmbina panul profesional cu viața de familie, pentru a te simți mai puțin vinovat de atitudinea adoptată din cauza situației de la serviciu.

Scorpion
Vei face o vizită la medic, un control pentru a vedea că e totul în ordine; medicul te va liniști și îți va reda zâmbetul și încrederea. Se vede clar că e totul în regulă, căci te simți atât de bine în pielea ta! Radiezi de fericire și sănătate, iar cei din jur vor remarca schimbarea de atitudine și zâmbetul tău strălucitor. Totul e bine când se termină cu bine. Bucură-te de tot ce te înconjoară!

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai IPOCRITE femei din zodiac

Săgetător
Bucuria pentru tine se află la celălalt capăt al firului. Vestea că se poate, că e nevoie de tine, că poți ajuta îți dăruiește energia de care aveai atâta nevoie. Îți dorești mult să traversezi o nouă etapă a vieții, iar necunoscutul te încântă peste măsură, te face să visezi la planurile tale și să capeți încredere că imposibilul nu există. Fă ceea ce simți și mergi încotro te îndreaptă intuiția și pașii!

Capricorn
Te bucuri de liniște pentru că știi că toate sunt importante în viață, dar cel mai important ești tu, mai exact ceea ce simți și cum te simți. Dacă simți durere în suflet, oprește-te și analizează, dar ia și cea mai bună decizie pentru tine. Urmează o perioadă în care vei simți răsplata și vei „încasa” recompensele muncii tale. Acasă se anunță vizita unor prieteni vechi, iar energia pozitivă pare că vrea să mai rămână alături de voi.

Vărsător
Se anunță ceva schimbări în planul stabilit inițial. Ești omul surprizelor, dar vei fi și tu surprins, căci prietenii vor să-ți mulțumească pentru toți anii în care ai fost alături de ei, în toate acele momente dificile. Cu toții știu cât de mult îi iubești, dar astăzi vei simți și tu din plin iubirea lor. O zi alături de nebunii tăi va deveni de neuitat. Și va cere neapărat să fie repetată cât mai curând.

Pești
Începuturi noi. Asta se întâmplă acum în viața ta: o etapă nouă sau o viață nouă alături de persoana pe care o iubești enorm, acea persoană care te acceptă întotdeauna și ți-a demonstrat cu fapte tot ce ți-a promis cândva. Se poate! Iar tu ești acum fericit în noua ta viață împlinită.

 

 

 

 

Comentarii: