LIFESTYLE

Este iubire, dar nu și împăcare! Cristina Cioran a băgat lumea în ceață, după ce a petrecut cu fostul: `Nu suntem un cuplu!`

Mai întâi era să fie o nuntă. Mă rog, o logodnă cu un inel. Dar apoi a venit despărțirea. Zgomotoasă. Cu mare circ în public, cu poliție în stradă.

Ca apoi lumea să nu mai priceapă nimic. Fiindcă actrița Cristina Cioran și tatăl fetiței ei, Alex Dobrescu, au fost surprinși în tandrețuri la o petrecere în oraș. Supriza a fost însă că Cristina propovăduit… neîmpăcarea. Și asta face și acum, deși nu mai e atât de categorică.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

„Ne-am întâlnit întâmplător în club, am mai vorbit și după am plecat împreună și la clubul de lângă. El m-a luat de mână într-adevăr, dar nu ne-am împăcat. A fost așa o seară zăpăcită. Nu exclud nimic, dar nici nu cred că se va întâmpla asta (n.r. să se împace). Nu suntem un cuplu”, a spus Cristina Cioran pentru Cancan.ro, după ce au fost văzuți împreună.

„Cine a spus că noi doi trebuie să ne împăcăm? Noi doi nu suntem certați, deci noi doi nu avem de ce să ne împăcăm…pentru că nu suntem la cuțite așa cum am mai auzit. Între noi doi este iubire, sunt sentimente sincere la mijloc. Sentimentele nu dispar de la o zi la alta. Iubirea nu dispare atât de ușor”, a declarat Alex Dobrescu pentru Click!

 

 

 

 

 

Comentarii: