LIFESTYLE

Uite împăcarea, nu e împăcarea? Cristina Cioran s-a distrat cu fostul în oraș și… atât: `Suntem bine așa cum suntem!`

Ca un carusel. Așa pare să fie relația Cristinei Cioran cu Alex Dobrescu, tatăl fiicei ei. Mai întâi au anunțat, mai bine zis, el a anunțat că-și vor pune pirostriile. Apoi, la nici câteva săptămâni, în loc de inel, i-a oferit Cristinei prilej de ceartă, urmată de despărțire. N-a mai fost nicio logodnă, nimic, ci și-au spus adio. Dar nu frumos, elegant, ci cu un pic de circ.

S-au certat. S-au porcăit, cum s-ar zice. S-au păruit în stradă, chemând și poliția. Iar ulterior, actrița s-a jurat că nu mai e loc de împăcare.
Și când lumea era gata-gata să o creadă, bomba bombelor.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

A fost surprinsă la distracție în brațele fostului. Ce să mai creadă poporul? Că s-a întâmplat ceea ce și-ar fi dorit Dobrescu, și anume, reconcilierea. Dar ce spune Cristina Cioran?

”Cu Alex (n.r – fostul iubit) sunt în relații foarte ok. Nu comentez dorința lui de a se reîmpăca cu mine. Suntem bine așa cum suntem. Chiar dacă m-am separat de tatăl copilului, nu pot să spun că am avut un an de coșmar. Când zici coșmar mă gândesc că ți-ai tăiat o mână, un picior, ceea ce la mine nu este așa. Sunt perfect sănătoasă”, a explicat pe scurt Cristina Cioran pentru Click.

 

 

 

 

 

Comentarii: