LIFESTYLE

Continuă războiul și de Sărbători! S-a ajuns la asta! La ce i-a dat interzis tatăl fetiței Cristinei Cioran!

Credeați că s-a încheiat scandalul-monstru între Cristina Cioran și tatăl fetiței de care s-a despărțit definitiv? Nici vorbă de așa ceva, iar sfârșitul de an îi găsește pe cei doi foști parteneri la cuțite.

Totul s-a desfășurat cu repeziciune. Și de unde întâi s-a vorbit despre inel și o nuntă, a urmat o despărțire. Alex Dobrescu spunea că e doar temporară, însă actrița avea o altă variantă. Pe care a confirmat-o și el pe rețelele de socializare, cu capturi din conversațiile private cu actrița – șterse ulterior1, în care s-a văzut clar poziția Cristinei Cioran.

Împăcare? Nici vorbă. „Când un bărbat nu acceptă o despărțire… Iată ce face! Șantaj… Amenințări …Minciuni …Îmi dau seama cât e de amuzant pentru toată lumea… și pentru mine… Așa bărbat? Dar toate trec… mai e puțin.”, a postat vedeta pe Instastory.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Apoi a urmat episodul în care s-au înțeles ca actrița să-și poată recupera lucrurile din casa în care au locuit. Dar și aici, surpriză! Bărbatul s-a răzgândit, a ieșit circ filmat, cu poliție, și tot alaiul.

Acum fostul iubit al Cristinei a atacat-o în alt punct. Și anume, i-a dat interdicție să o expună public pe fetița lor. “Mă concentrez foarte tare pe bucuria ei, pe liniștea ei. Nu, nu cred (n.r. că ar juca alături de fiica ei sau că ar apărea într-un proiect cu ea). Copiii trebuie protejați de anumite chestii. Am fost invitată, am fost cu copilul, nu este nicio problemă.

Ultima oară nu mi s-a dat acordul tatălui ca să merg cu micuța, așadar nici nu cred că se va mai da vreodată. Poate când o să facă 18 ani și o să fie pe picioarele ei. Lucrurile se mai schimbă între timp. Să sperăm că o să o mai vedem. Dacă nu, pe Instagram, acolo nu îmi interzice nimeni.”, a mărturisit Cristina Cioran pentru ego.ro.

 

 

 

 

 

Comentarii: