LIFESTYLE

S-au despărțit, s-au războit, și-au aruncat vorbe grele, dar el ar vrea… împăcarea! Cristina Cioran a recunoscut asta despre tatăl fetiței!

sursa: Instagram

Finalul de an a fost unul agitat și tumultos, cu multe schimbări radicale în viața actriței Cristina Cioran. Deși totul se îndrepta către o nuntă, vedeta și tatăl fetiței ei s-au despărțit. Cu ceva scandal, totul culminând cu ieșiri în public, pe rețelele de socializare, ba chiar cu certuri în mijlocul străzii unde a fost chemată poliția.

Însă iată că lucrurile par să se fi liniștit. Nu într-atât de mult însă încât să revină pe rol și o împăcare. ”Nu regret absolut nimic! Am mici păreri de rău că nu sunt mai drastică uneori și mai hotărâtă. Eu nu îmi doresc o împăcare pentru că nu se mai poate reface ce s-a stricat. Fiecare înțelege ce vrea. El dorește împăcare, dar nu se poate.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Este deteriorat totul prea tare și nu se poate reface. Nu este doar o rană care se poate coase sau vindeca. Tot ce-mi doresc pentru fetița mea este să crească sănătoasă și iubită de părinți și să aibă imaginea tatălui său plină de dragoste și respect, ca la rândul ei să aleagă doar prieteni și parteneri care îi pot oferi dragoste ai respect. Vreau ca Ema să aibă parte să vadă cum e dragostea adevărată pentru a putea compara.”, a spus Cristina Cioran pentru Click!.

Comentarii: