LIFESTYLE

Probleme în paradisul din Dorobanți? Lumea zice că a înșelat-o soțul și divorțează, Zăvoranca îi face declarații

Bomba începutului de an în show-bizz s-a detonat în Dorobanți. Mai concret, în vila Oanei Zăvoranu, care ar fi la un pas de divorț de soțul ei, Alex Ashraf, scriu tabloidele.

Lumea a fost șocată să afle că bărbatul i-ar fi fost infidel Oanei și ar fi fost și prins cu mîța-n sac. Iar căsnicia Zăvorancei ar traversa o criză precum a fost la finalul mariajului cu Pepe.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Întrebat despre subiec, Alex Ashraf a reacționat. „Nu vorbesc despre speța asta și despre ce vorbiți voi pe acolo prin presă. Nu mă interesează. Nu mă interesează știrea aceea”, a spus Alex Ashraf, pentru WOWbiz.ro.

În schimb, Oana Zăvoranu a mers mai departe. După zvonurile de divorț și de infidelitate, diva a postat următorul mesaj la story. „Vă pup și vă iubesc… Și să nu mă credeți decât pe mine!!! Alex Ashraf, știi că ești inima mea, da? Doar noi doi.”, a fost mesajul transmis de Oana Zăvoranu, alături de o poză în care apare doar ea.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni.

Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit” , spunea Oana Zăvoranu în 2022

 

 

Comentarii: