LIFESTYLE

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre despărțirea de Pepe: ”El a divorțat că eu nu am mai vrut să mă ierte!”

Deși s-a încheiat tot bâlciul de acum aproape 11 ani, între Pepe și Oana Zăvoranu nu există nici acum pace. Și probabil că nu va fi niciodată, pentru că vorba unui cântec, unde a fost foc rămâne mereu o scânteie. Iar Oana recunoaște că ea și latin loverul chiar s-au iubit cu pasiune.

Doar că la un moment dat, s-a rupt lanțul de iubire, în plus, în peisaj a apărut și Tudy. Lucru recunoscut și de prima fostă soție a lui Pepe.

“Divorțează Oana Zăvoranu de Pepe. Eu am divorțat de el înaintea lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe”, spune Oana Zăvoranu, la podcastul lui Măruță.

CITEȘTE ȘI: Teorie incredibilă a specialiştilor: Infidelitatea contribuie la îmbunătăţirea relaţiei de cuplu

Pepe suferea de gelozie

Sau cel puțin așa susține Oana Zăvoranu în fața lui Măruță. Nimeni altul decât nașul de cununie al lui Pepe la cea de-a doua căsnicie, cea cu Raluca.

Cu care – este convinsă Oana – Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pascu doar din ambiție. “Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune”, mai spune Zăvoranca.

Cât despre gelozia lui Pepe, Oana dezvăluie faptul că artistul i-ar fi cerut să renunțe la telenovele, pentru el.
“El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina. Și el avea videoclipurile lui, în care se bulănea cu alea.

Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a mai spus bruneta.

 

 

 

Comentarii: