LIFESTYLE

Oana Roman îl înțeapă continuu pe Marius Elisei după despărțire! Ce mesaj a postat vedeta

Fiica fostului premier Petre Roman se bucură de atenție în ultima vreme. Atenție nedorită, practic, fiindcă subiectul cu care apare zilnic este despărțirea de Marius Elisei și, mai ales, scandalul dintre ei. Este departe pacea, lucru ușor de ghicit după ultimul mesaj postat de Oana Roman pe Instagram.

„A fost o noapte foarte bună. (…) În sfârșit, m-am odihnit. Este așa o liniște și așa o atmosferă relaxată în casă, încât nu vă puteți imagina. Nu vă puteți imagina ce eliberare incredibilă este că nu mai stăm stresați că deranjăm sau că cineva ar putea să se supere pe noi pentru că nu facem ce trebuie prin casă și este foarte mare bucurie.”, a transmis Oana Roman pe rețelele de socializare.

Recent, vedeta dăduse de pământ cu Elisei care replicase că-l bufnește râsul după ce Oana îl acuzase că nu se implică în creșterea fiicei lor.
„Dacă îl bufnește râsul să o luăm pas cu pas. Eu am declarat că el mi-a spus mie că până se stabilizează nu are timp să se vadă cu ea, să o ia sau să o ducă la școală și nu are bani să contribuie la creșterea ei.

Lucru pe care el nu l-a contrazis. A declarat că vorbesc des la telefon, dar asta nu înseamnă că se implică în vreun fel în creșterea ei”, a declarat Oana Roman pentru WOWbiz.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Deci, nu mă contrazice, dar dacă tot îl bufnește râsul, eu l-aș întreba și aș dori să spună public când a dus-o ultima oară la școală, când a luat-o ultima oară de la afterschool, când a ieșit ultima oară cu ea în oraș, când a fost în 9 ani de când este Iza, o zi cu ea, doar el cu ea, ce cadouri i-a oferit în ultimii ani vreodată și cu ce s-a implicat în creșterea ei în ultimii ani, mai ales de când a început școala.

Dacă tot îl bufnește râsul în felul acesta, aș vrea și eu să știu, pentru că eu nu spun niciodată lucruri neadevărate, pentru care nu am ceva în spate, adică niște probe și așa mai departe. De asemenea, aceste lucruri sunt știute, pentru că oamenii văd cine o duce pe Iza la școală, cine o ia de la afterschool, cine se duce cu ea la activități și mai ales, oamenii știu cine plătește facturile peste tot.

Deci să nu îl mai bufnească râsul atât, pentru că eu chiar cred că nu este cazul și ar fi bine măcar să își vadă de ale lui și să nu mai dea declarații de tipul ăsta, când se știe realmente cu musca pe căciulă!”, a mai spyus fiica fostului premier.

 

 

 

Comentarii: