LIFESTYLE

S-au despărțit, acum se ceartă! Oana Roman zice că Marius Elisei nu contribuie la creșterea fetei lor, bărbatul reacționează: `Așteptați Jihadul! De ce să pui totul pe rețelele de socializare?`

Când ar fi trebuit să sărbătorească zece ani de relație, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. De-a binelea, de data asta, chiar dacă așa au zis și atunci când au divorțat.

Oana și Marius nu mai stau împreună de ceva timp, bărbatul mutându-se din casa soției, care a rămas acolo cu fiica lor. Însă se pare că nu este chiar o despărțire ușoară, fiindcă fiica lui Petre Roman a lansat acuzații la adresa lui Elisei pe Instagram.

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat.”, a anunțat Oana Roman pe pagina ei.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta.

Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a reacționat Marius Elisei conform Spynews.

 

 

 

 

Comentarii: