LIFESTYLE

Chinuită de trecut! Romanița plânge și acum când vorbește despre momentul în care Adrian Iovan a împușcat hoțul din casa ei!

Romanița Iovan și pilotul Adrian Iovan, decedat în 2014, în accidentul aviatic din Munții Apuseni, au fost căsătoriți timp de câțiva ani. Iar rodul iubirii lor, Albert, are deja 16 ani. A trecut timpul, poate s-a mai atenuat din anumite șocuri, însă celebrul model al Epocii de Aur n-a depășit un moment.

S-a întâmplat în 2005, când în vila în care locuia cu Iovan, Romanița s-a pomenit cu un intrus, un hoț, care pătrunsese peste ea în dormitor. Pilotul l-a urmărit apoi prin casă și l-a împușcat în legitimă apărare. Romanița a avut coșmaruri cu acel moment și încă mai are.

„M-am încuiat mulți ani în dormitor. Nu aș dori nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Eu știu că e mult de atunci, dar nu s-au vindecat rănile. Nu numai că am pierdut o sarcină, Albert știe toată situația și acum îmi spune că dacă nu venea hoțul, el nu se năștea.

Eram obsedată. Închideam ușa cu cheia și am închis-o mult timp după, ceea ce este horror.”, a mărturisit Romanița Iovan, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

CITEȘTE ȘI: Dezvăluiri din viaţa Andreei Esca: Ce trucuri a folosit pentru a-l cuceri pe soţul ei

„A ierta cred că este un lucru bun, dar nu cred că noi trebuie să iertăm. Mereu am zis că Dumnezeu ne iartă. Noi oamenii nu știu dacă putem să uităm și atunci dacă nu putem să uităm, nu știu dacă se pune problema să putem să iertăm. Încerc, până la urmă, să fac un exercițiu de gândire de fiecare dată când îmi aduc aminte sau am situația în care trebuie să discut de acest subiect care este poate cel mai sensibil pentru mine, să nu fiu rea”, a mai spus Romanița Iovan.

 

 

 

 

Comentarii: