HOROSCOP

HOROSCOP 9 decembrie 2023

Foto: Pinterest.com

HOROSCOP 9 decembrie 2023

Berbec

Berbecii își doresc să rezolve tot mai multe probleme în această zi, însă în loc să lăsați situațiile să se rezolve de la sine tindeți să descoperiți soluții care să vă aducă probleme suplimentare.

Astrele știu că nu vă place să vă lăsați viața în mâna destinului, însă în această zi este recomandat să faceți acest lucru pentru a nu cauza mai multe probleme pentru care să nu aveți rezolvare.

Taur

Taurii trebuie să aibă grijă în acest weekend la toate mișcările pe care le fac, dar și la tot ceea ce vor spune deoarece aveți tendința de a nu explica ceea ce gândiți, motiv pentru care nu sunteți înțeles așa cum v-ați dorit.

În cazul în care veți avea parte de o discuție cu superiorii voștri atunci trebuie să vă limitați intervențiile pe parcursul discuției, acest aspect venind în avantajul vostru la finalul conversației.

Gemeni

Gemenii își doresc să își pună viața în ordine, însă în această zi își vor da seama că problemele pe care le-au ignorat atâta timp încep să își facă loc în noua etapă a vieții nativilor. Simțiți o presiune atunci când vine vorba de viitorul vostru și pare că nu vă mai descurcați singur, motiv pentru care astrele vă recomandă să vorbiți cu membrii familiei sau cu prietenii apropiați pentru a vă ajuta să treceți peste aceste momente grele.

CITEȘTE ȘI: Sucul din această legumă protejează împotriva răcelii și a virușilor

Rac

Racii vor fi puși față în față cu traumele din trecut, mai exact cu persoane ce au făcut parte din viața lor și au reușit cumva să lase o urmă în viața și inima acestora. Aveți un sentiment neplăcut pe parcursul întregii zile, iar stările de nervozitate nu vă lasă în pace, motiv pentru care veți avea tendința să vă vărsați nervii pe cei din jurul vostru.

Astrele vă recomandă să vă revizuiți comportamentul pentru a evita îndepărtarea persoanelor ce contează cu adevărat în viața voastră.

HOROSCOP 9 decembrie 2023

Leu

Leii trec printr-o perioadă delicată a vieții lor, mai ales din punct de vedere sentimental, motiv pentru care veți avea parte de conflicte cu persoanele iubite, în special cu partenerii de viață. I-ați neglijat în ultima perioadă, iar acest lucru i-a făcut să se comporte mai rece și distant față de voi, iar astrele consideră că acesta este momentul oportun în care să faceți un mare gest prin care să vă exprimați dragostea. Încercați totuși să nu vă schimbați valorile după care vă ghidați în viață.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară trebuie să aibă grijă la modul în care își împart timpul atunci când vine vorba de viața personala și cea profesională. În ultimul timp ați tot întârziat la locul de muncă, asta făcându-i pe superiori să acorde mai multă atenție modului în care vă desfășurați pe parcursul programului. Deși nivelul de muncă este ridicat, nu trebuie să dați dovadă de lipsă de interes pentru că asta vă poate afecta câștigurile pe finalul acesta de an.

CITEȘTE ȘI: Biscuiți fragezi cu unt: Delicioși si simplu de făcut/ REȚETĂ

Balanță

Balanțele vor avea parte de multă presiune în această zi, oamenii din jur neînțelegând că unele chestii pe care vi le reproșează vă rănesc. Deși nu vă place să creați conflicte, în cazurile ca acesta este recomandat să aveți discuții deschise cu persoanele ce v-au rănit. Încercați să le explicați că ceea ce au spus nu este tocmai în regulă și că este mai bine să nu poarte conversații legate de ceea ce nu cunosc. Acest gen de conversații vă pot ajuta în a păstra relațiile la un nivel sănătos.

Scorpion

Scorpionii suferă de lipsuri pe toate planurile în această zi de sâmbătă. Aceste sentimente îi afectează pe nativi deoarece sunt obișnuiți să funcționeze la nivel maxim tot timpul iar aceste lipsuri le pun bețe în roate. Astrele recomandă să vă axați pe relaxare acest weekend, trebuie să vă lăsați purtați de val și sentimente, deoarece intuiția voastră nu dă greș niciodată. Petreceți timpul alături de persoanele ce vă fac să aveți încredere în voi și în ceea ce plănuiți să dobândiți pe viitor.

HOROSCOP 9 decembrie 2023

Săgetător

Această zi este plină de certuri și reproșuri, un weekend nu tocmai plăcut pentru nativii zodiei Săgetător având loc această săptămână. Deși aceste certuri nu sunt ceva nou, subiectul fiind unul ce vă deranjează de mai mult timp, încă nu ați învățat cum să gestionați situația, fapt ce îi deranjează pe toți ceilalți implicați în discuție. Încercați să vă păstrați calmul și să lămuriți situația odată și pentru totdeauna.

CITEȘTE ȘI: Cum să scazi rapid glicemia după ce ai mâncat

Capricorn

Oamenii din jurul vostru continuă să vă pună la încercare. Mulți dintre ei ajung să vă intre pe sub piele însă nu trebuie să le acordați atâta atenție. În ultimul timp ați reușit să evitați orice incident cauzat de lipsa voastră de control atunci când vine vorba de modul în care reacționați atunci când sunteți răniți. Concentrați-vă pe constructivitate deoarece asta vă poate ajuta cel mai mult în astfel de situații.

Vărsători

Sunteți obișnuiți să fiți singuri însă în ultimul timp acest aspect a început să vă afecteze, fapt ce nu vă mulțumește. Opiniile celor din jur vă afectează iar acest lucru este frustrant deoarece sunteți obișnuiți cu a fi nepăsători, însă trebuie să învățați să nu le acordați atât de multă atenție. Nu este nimic greșit în a vrea să fi singur, chiar dacă este o dorință rar întâlnită în ziua de astăzi, potrivit kanald.ro.

Pești

Peștii trebuie să nu mai acorde așa multă atenție gândurilor negative deoarece asta îi poate împiedica din a-și îndeplini cele mai mari dorințe. Cei din jur nu sunt atât de preocupați de modul în care vă desfășurați deci nici voi nu ar trebui să vă gândiți excesiv la asta. Gândurile voastre negative pot să îi afecteze pe cei ce vă iubesc, aducându-vă astfel într-o situație sensibilă cu aceștia.

Comentarii: