HOROSCOP

HOROSCOP 9 martie 2023

Berbec Ai o zi minunatã în care, pur şi simplu, radiezi, fapt observat şi admirat de toatã lumea. Este posibil ca la finalul zilei sã ai parte de o surprizã memorabilã care va consolida şi mai mult relaţia cu partenerul de cuplu. Munceşti mult, iar rezultatele nu vor întârzia sã aparã. Ai grijã, însã: nu uita sã îţi mai iei din când în când câte o mică pauzã.

Taur
Tot ce ai agonisit în ultimul an te va ajuta sã-ţi îndeplineşti cea mai mare dorinţã. Cu siguranţã, vei fi foarte mândru de alegerea fãcutã. Eşti o persoanã foarte echilibratã şi te detaşezi uşor de problemele zilnice, lucru benefic pentru nervii tãi.

Gemeni
Ai parte de o zi liniştită, cum nu a mai fost de mult timp în casa ta. Încearcã sã te relaxezi şi sã faci absolut tot ce îţi face plãcere, fãrã nicio reţinere. Spre seară, ești invitat la un film, o ocazie să fii distrat de la rutina zilnică. Eşti constrâns sã plãteşti un împrumut mai vechi care nu poate fi amânat.

Rac
Vei analiza şi vei lua cea mai bunã decizie cu privire la o investiţie pe termen lung pentru casa şi familia ta. Se va încheia o perioadã agitatã din viaţa ta, moment care îţi va aduce liniştea mult aşteptatã. Relaţia merge pe drumul cel bun, astfel cã amândoi luaţi în considerare oficializarea, spre bucuria familiei.

CITEȘTE ȘI: Cum SE COMPORTĂ fiecare zodie atunci când iubește. Tehnicile şi stratagemele folosite

Leu
Sunt încã foarte multe lucruri pe care nu ai avut curajul sau nu ai vrut sã le împãrtãşeşti parterului de cuplu. Este indicat ca pânã la finalul zilei sã soluţionezi problema, dacã, într-adevãr, aceastã relaţie este ceea ce îţi doreşti. Ce ai spune dacã mãcar azi ai încerca sã amâni shoppingul pentru o altã zi şi te-ai bucura de o plimbare relaxantã în parc?

Fecioară
Încearcã sã nu mai acţionezi din impuls, fiindcã rişti sã pierzi o relaţie pe care o vei regreta. Ai rãbdare, ascultã, iar mai apoi decide cum se va soluţiona situaţia care a reuşit sã producã micul dezechilibru în viaţa ta. Se pot activa boli de care ai suferit în trecut. Fereşte-te de orice fel de excese, altfel te predispui riscului reapariţiei lor!

Balanță
Încearcã sã nu te mai laşi influenţat de pãrerile persoanelor din jurul tãu. Ia taurul de coarne şi reorganizeazã-ţi viaţa dupã bunul plac. Apar cheltuieli neprevãzute care îţi vor zdruncina puţin puşculiţa. S-ar putea sã nu fii chiar în cea mai bunã formă fizicã. Informeazã-te cum ai putea depãşi aceastã stare, dar cautã sã ceri un sfat avizat, pentru a nu te induce în eroare.

Scorpion
Ai o viaţã amoroasã palpitantã şi simţi cã viaţa ţi-a oferit tot ce avea mai bun. Apar oportunitãţi noi de a investi banii agonisiţi. Fii prudent şi alege cea mai bunã variantã! Încearcã sã-ţi porţi mai mult de grijã şi sã fii mai riguros în ceea ce priveşte alimentaţia.

CITEȘTE ȘI: Cum își ruinează PROPRIA VIAȚĂ fiecare zodie

Săgetător
Dacã nu ai fost lovit pânã acum de sãgeata lui Cupidon, pregãteşte-te! Ți se ivesc noi surprize şi oportunitãţi. Cele care sunt deja intr-o relaţie vor avea parte de o zi liniştitã, fãrã evenimente importante. Mica atenţie primitã din partea şefului ca rãsplatã pentru orele suplimentare este mai mult decât beneficã.

Capricorn
S-ar putea sã primeşti un telefon de la un prieten vechi sau chiar de la un fost iubit. Rãmâi cu picioarele pe pãmânt, fiindcã entuziasmul îţi va dispãrea la fel de repede cum a apãrut! Eşti în perioada de glorie, în care banii vin şi parcã nu se mai opresc. Ai grijã sã nu fii tentat sã-i dai pe chilipiruri, altfel te vei trezi peste noapte fãrã niciun ban.

Vărsător
Cineva îţi va face inima sã batã cu atâta putere, încât vei simţi cã explodezi de pasiune. Fii curajos şi nu ezita sã acţionezi! Simţi nevoia sã-ţi reîncarci bateriile. Renunţã la programul haotic şi acordã-ţi mai multã atenţie! Îţi va face bine.

Pești
Lasã prejudecãţile şi iubeşte aşa cum îţi doreşti! Pe parcurs îţi vei da seama cã nu sunt mai importante decât faptul de a fi împreunã cu persoana iubitã. Te vei confrunta cu o serie de situaţii care sunt menite sã-ţi dea o lecţie de viaţã. Astfel, vei începe sã îţi apreciezi mai mult familia.

 

 

 

 

Comentarii: