LIFESTYLE

Iker Casillas și Sara Carbonero și-au spus adio! Ce mesaj a transmis fostul portar al Realului

Au trăit o poveste de iubire ca-n filme. Ea, jurnalistă de sport, el, portar la cea mai galonată echipă de club și la naționala Spaniei, s-au cunoscut pe teren, s-au îndrăgostit și s-au luat.

De la celebrul sărut în direct după titlul mondial cucerit de Spania în Africa de Sud au trecut 11 ani. Sara și Iker au împreună doi copii și nimic nu părea să le tulbure viața. Doar că ceva s-a întâmplat și în timp, cei doi au decis că e mai bine să o ia pe drumuri separate.

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Ce boli grave ascund ameţelile

Probleme grave de sănătate pentru amândoi

Fostul mare portar Iker Casillas a anunțat chiar el pe rețelele sociale ceea ce revista Lecturas dezvăluise zilele trecute.
„Atât eu cât și Sara ne simțim foarte mândri de familia pe care o formăm și de dragostea ce ne-a umplut de fericire în toată această perioadă împreună. Azi, iubirea noastră ca pereche va urma drumuri separate, dar nu și depărtate, o dată ce rămânem în această lume minunată, căreia ne-am dedicat mulți ani.

Este o decizie la care am meditat îndelung și a fost luată de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia nu vor dispărea niciodată. Prioritatea noastră acum este să ne creștem și educăm cei doi copii într-o atmosferă stabilă și sănătoasă. Cu aceste cuvinte, cerem respect față de viața noastră privată în acest moment de tranziție. Mulțumim pentru înțelegere”.

Fostul mare portar spaniol și jurnalista au trecut amândoi prin cumpene teribile. Iker a suferit un infarct miocardic în mai 2019, iar Sara urmează și acum un tratament pentru o tumoră ovariană, recidivată după cancerul de-acum doi ani.

 

 

 

 

Comentarii: