LIFESTYLE

Ileana Lazariuc și Țiriac junior, divorțați de doi ani! De ce s-a aflat abia acum

Nu spun ca să mă dau mare că vezi-Doamne, știam, dar nu e o surpriză. Se vorbea de ceva timp pe la colturi că frumoasa fiică a Anastasiei Lazariuc și fiul cel mare al magnatului Ion Țiriac nu mai sunt împreună. Erau destui care avansau și ideea unui divorț ținut la secret, dar am zis că poate, totuși, sunt doar vorbe.

Asta în condițiile în care am văzut-o pe Ileana tot mai des la o patiserie renumită de la Piața Floreasca fără să fie însoțită de Ion Alexandru, în condițiile în care pe conturile lor de Instagram nu au mai apărut poze cu ei doi, era doar o chestiune de timp ca bârfa să ajungă în paginile tabloidelor. Iată însă că cei doi protagoniști au avut o reacție de bun-simț și au confirmat rapid informația, ba chiar au recunoscut că sun despărțiți de doi ani!

Citește și: Cât de mult contează DIFERENȚA DE VÂRSTĂ în cuplu?

Divorț fără partaj!

Trecând peste introducere, este totuși un divorț-șoc în high-life-ul autohton, pentru că fiica artistei Anastasia Lazariuc și Țiriac junior formau un cuplu de 17 ani. Erau căsătoriți de 10 ani și au împreună doi băieți.

Când s-a rupt lanțul de iubire, nimeni nu are habar. Ce e cert e că în 2002, când s-au cunoscut, a fost dragoste la prima vedere. Însă Ion Alexandru Țiriac și Ileana Lazariuc s-au căsătorit civil abia în 2009, la Monte Carlo, după ce deveniseră deja părinți. Și după ce fiul de magnat bifase deja o căsnicie meteorică și un divorț fulger cu Maria Marinescu.

”Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de aproape doi ani. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate.”, au spus apropiați ai cuplului pentru ziarul Click.

 

Comentarii: