LIFESTYLE

Minune! Semnul că Mihai Constantinescu își revine, veste mare pentru fanii artistului

Nu doar că vestea-șoc din umă cu două săptămâni, cum că Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață, a fost un fake news, dar din fericire, starea îndrăgitului cântăreț este una mai bună.

Imediat după ce s-a iscat vâlvă cu știrea falsă, reprezentanții Spitalului Floreasca au venit cu precizări și au afirmat că, din contră, Mihai Constantinescu ar fi făcut o serie de progrese și că ar fi hrănit pe gură, prima dată după 4 luni de comă.

”Mihai se simte mai bine. Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent  au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice”, spuneau atunci apropiați ai familiei.

Citește și: Boala care a răpus-o pe Stela Popescu afectează milioane de români: Simptomele apar foarte târziu

Ultimele noutăți, surpriză mare

Chiar s-a spus că medicii de la Spitalul de Urgență vor lua în calcul metoda de terapie aplicată cu succes în cazul lui Cotabiță, și anume să-i pună artistului în căști melodiile cele mai îndrăgite și mesaje de la cei dragi. Acum nu știu să vă spun dacă terapia a funționat, cert este că vin vești bune despre starea cântărețului admirat de milioane de români.

”De la începutul săptămânii, el a făcut o serie de progese, poate minore pentru mulți, dar extrem de importante pentru el și familie. Dacă inițial și-a putut mișca mâinile, acum, a băut apă singur, din cană! E o minune! Toată lumea se roagă și speră ca lucrurile să evolueze și mai mult”, au dezvăluit surse din spital.

 

Comentarii: