HOROSCOP

HOROSCOP 13 octombrie 2019

Berbec

Rupe-te de urgenţă de acel obicei care ştii şi tu că nu-ţi face bine, indiferent ce te ţine legat de o stare de dependenţă nesănătoasă. Că e tutunul, că e netul, că e o iubire periculoasă, toate fac din tine un sclav, iar tu eşti într-o fază a vieţii tale când trebuie să ai curajul să te eliberezi de tot ce te ţine captiv. E greu, dar vei vedea că într-un acces de furie, ai fi în stare să spui stop şi să arunci pe fereastră sursa captivităţii tale. Da, îţi va lipsi enorm, vei intra în sevraj, vei tânji după el o lună, dar dacă reuşeşti, vei descoperi dintr-o dată cât de multe alte opţiuni ai la dispoziţie. Mult mai bune, mai frumoase, mai sănătoase, deci hai, curaj şi eliberează-te!

 

Taur

Iubirea cere fidelitate, corectitudine, sinceritate, deci să nu te mire că partenerul vrea ceva mai multe dovezi în acest sens. Nu înseamnă că se îndoieşte de sentimentele tale, dar are unele temeri adânc în suflet care se cer alungate de mărturii incontestabile. Dacă te simţi cu musca pe căciulă, cumva, fă ceva să scapi de această senzaţie de vină, pentru că şi cel drag o resimte cum planează în aer. O discuţie sinceră, lucidă, cu cărţile pe faţă, ar fi de preferat, chiar dacă la originea ei nu se află ceva foarte plăcut pentru urechile unuia dintre voi. Mai bine să iasă adevărul la iveală şi să începeţi să reparaţi situaţia, decât să vă adânciţi şi mai mult în suspiciune şi minciună.

 

Gemeni

Unele lucruri cer o schimbare radicală, dar nu trebuie să te ocupi doar de efecte, ci şi de cauza lor. Ca atare caută sursa actualelor tale probleme şi intervino direct acolo! Deţii toate instrumentele pentru a redresa situaţia cu brio, şi răbdare, şi înţelepciune, şi capacitate de concentrare, şi soluţii concrete de a stabiliza din nou balanţa. Nu te mulţumi să schimbi câteva fleacuri de pe parcurs, ci caută să te întorci chiar de la primul pas făcut, pentru că încă se mai poate face ceva. Probabil ai şansa de a o lua de la capăt, un nou început, strici tot ca să reconstruieşti totul ca de data aceasta să iasă mult mai bine. Reset and restart!

 

Rac

Multe informaţii utile vin acum către tine pe diverse căi de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu-ţi vezi capul de treburi, e greu de crezut că le vei şi recepta clar. Fă o mică pauză, ascute-ţi auzul şi descoperă ce cuvinte vin către tine. Nici nu bănuieşti sub ce formă ajunge acum la tine un sfat bun, o veste excelentă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete. Prinde o replică din zbor de la televizor, surprinde o discuţie în tramvai, auzi un cântec la radio, pentru că toate aceste cuvinte au un înţeles aparte pentru tine acum, ca un răspuns divin trimis de sus.

Citește și: Cel mai potrivit ANTRENAMENT, în functie de zodia în care te-ai născut

Leu

Eşti în faţa unui nou început, dar nu eşti pregătit să-i dai startul până nu primeşti şi aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici şi mari. Discuţiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a vă spori cheful de acţiune, de a vă stimula unii pe alţii, de vreme ce fiecare îşi aduce contribuţia la ceea ce urmează să construiţi umăr la umăr. Eşti conştient că de felul în care luaţi startul acum depinde, mai apoi, evoluţia proiectului, de aceea nu porneşti nimic până ce nu primeşti confirmarea că toată lumea e gata de acţiune.

 

Fecioara

Dacă asculţi ce-ţi spune lumea, ajungi să nu mai duci la capăt ce ai început, pentru că te laşi influenţat de zvonuri, bârfe şi emoţiile negative ale celorlalţi. Tu poate eşti mult mai capabil, dar dacă vezi că toţi se îndoiesc de ceea ce vrei să realizezi, începi să gândeşti şi tu ca ei. Dacă ai putea face abstracţie de atmosfera apăsătoare şi sumbră în care nimereşti fără voia ta, ar fi o zi mult mai bună, dar discuţiile negativiste cu cei din jur te prind într-un moment sensibil ce-ţi taie tot elanul de a mai continua ceva. Mai bine iei o pauză, până se mai clarifică lucrurile, azi parcă nimic nu merge.

 

Balanță

Priveşte lumea cu luciditate, nu te mai amăgi singur, nu învălui totul într-o aură falsă. Nici să idealizezi lucrurile nu e bine, pentru că atunci ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, dar nici să vezi în jur doar defecte nu e în avantajul tău, pentru că aşa îţi pierzi încrederea în oricine. Încearcă să fii cât se poate de corect în aprecieri, nici să vezi lucrurile în roz, dar nici în negru, ci caută calea de mijloc, cea obiectivă şi clară! Dacă ceva nu-ţi convine din ceea ce vezi în jur, ai tendinţa de a prelua tot pe umerii tăi toată vina, fără motiv, deci nu lua la modul personal nimic din ceea ce nu e chiar perfect în preajmă. Asta e realitatea, ia-o ca atare!

 

Scorpion

Oferă-ţi mai multă libertate, ca semn că te iubeşti mai mult pe tine însuţi, fără să te mai supui unor restricţii atât de severe. Ai văzut deja că dacă nu-ţi permiţi diverse acţiuni ci te supui unor limitări foarte dure (de timp, de alimentaţie, de gândire, de mişcare, de alegere), nu faci decât să generezi mari frustrări în interiorul tău. A nu-şi da voie să faci ba una, ba alta, nu e decât o încercare de a-ţi ţine sub control viaţa, când tu ai înaintea ta perspective imense care merită încercare. Renunţă la nu e voie, la interdicţii şi uşi blocate, şi bucură-te de paleta largă de opţiuni.

Citește și: Cele mai CREATIVE zodii. Nativii acestora fac lucruri de-a dreptul extraordinare

Săgetător

Numai de propria ta voinţă depinde capacitatea ta de a da afară din calea ta tot ce nu-ţi mai trebuie, nu-ţi face bine, nu e adecvat scopului tău, ca atare fă ordine cât mai repede. Renunţă la amintiri care nu-şi mai rostul, la regrete şi resentimente tardive, la temeri inoculate de alţii, şi ieşi în faţa tuturor curat şi liniştit, pregătit pentru orice nouă provocare. Prea cari după tine un balast emoţional, dar dacă ai reuşi să scapi de el cu mult curaj şi ambiţie, îţi vei lua din nou zborul. Descătuşează-te, debarasează-te, abandonează greutăţile, rupe legăturile care te frânează, eliberează-te!

 

Capricorn

Visezi frumos, dar vei vedea că ceea ce se naşte acum în mintea ta nu e doar visare, ci e un proiect care se clădeşte sub ochii tăi. Tu eşti arhitectul şef, tu eşti creatorul, tu eşti inginerul care transpune în realitate acest vis, dar primul pas e să laşi imaginaţia să zboare în voie până la acel nivel în care deja ştii mult mai clar ce doreşti. Ai toate şansele să vezi acest vis împlinit foarte curând, pentru că stă numai în puterea ta să-l scoţi din imaginaţie şi să-l transformi în fapte. Fiecare mic succes de pe parcurs îl generează pe următorul, deoarece e un proiect care se clădeşte pas cu pas, etapă cu etapă, până la forma ideală. Visează, creează, construieşte! Poţi!

 

Vărsător

Deşi lumea din jur are un motiv de sărbătorit, tu nu te simţi în largul tău, de parcă ai avea o mare povară pe suflet. Fă un efort să te integrezi şi tu în acest mediu vesel, pentru că te va ajuta să uiţi de toate şi să nu mai conteze nicio problemă care te macină. Ai şi tu nevoie de puţină destindere, iar atmosfera din jurul tău ar fi perfectă pentru a te relaxa, ca atare tu trebuie să fii cel care se străduieşte să lase grijile la o parte. Veselia lor e molipsitoare, dar trebuie şi tu să vrei să o primeşti în inima ta!

 

Pești

Nu te mai gândi la ce a fost, nici de unde vii, nici ce ai lăsat în urmă, ci încearcă să te concentrezi mai mult la timpul prezent, la ceea ce faci în acest moment. Dacă tot te refugiezi în trecut, în amintiri, în doruri de altădată, pierzi din vedere ce se petrece chiar acum sub ochii tăi. Fă un efort să te detaşezi odată de ce ai trăit cândva, chiar dacă sunt experienţe importante şi marcante, pentru că te ocupi de un proiect care cere să te apleci numai asupra sarcinilor actuale. Sigur, ele se bazează pe experienţele trecutului, dar nu e momentul să vorbeşti doar de ce a fost odată, ce ai făcut acum trei ani, ce grozav era odinioară… Prezentul e cel care cere toată atenţia!

sursa: acvaria.com

 

Comentarii: