LIFESTYLE

Ilie Năstase, jos pălăria! Legendarul sportiv o fi un rebel, dar ca tată e de nota 10!

Ne-am învățat – că așa sunt trendurile vremurilor – să luăm oamenii după defecte, și nu după calități. Iar în cazul lui Ilie Năstase, a devenit un obicei un pic supărător chiar, indiferent de faptul că personalitatea primului număr 1 din istoria ATP a ajutat și ea cu duiumul la ”judecata” asta strâmbă, pentru mulți.

Da, poate că Ilie Năstase și-a înjurat arbitrii pe teren, și-a înșelat femeile, a mai sărit să jignească un jurnalist, s-a îmbătat și a făcut circ cu poliția, dar a făcut și lucruri bune. Admirabile. Dincolo de cariera sa unică, de promovarea sportului românesc, de actele de caritate despre care nici nu pomenește vreodată, Ilie Năstase chiar este ”un tată nr. 1”.

Chiar dacă a divorțat de ceva ani de Amalia, Ilie a rămas implicat în viața fetelor sale mai mici. Și așa cum a avut grijă și de ceilalți copii – mai are încă 3 dintre care doi sunt adoptați! -, Nasty s-a ocupat ca Alessia (17 ani) și de Emma (14 ani) să fie mereu prințese.

CITEȘTE ȘI: Kate Moss dezvăluie trucul ei de frumusețe pentru o PIELE NETEDĂ

Ce surprize le-a făcut fetelor lui

Năstase le-a pus la dispoziție tot ceea ce are, chiar dacă atenție, și-a refăcut viața de atunci încă de două ori. Ba chiar relația bună cu mama fetelor ei a reprezentat mereu un motiv de gelozie pentru fosta, Brigitte.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, spunea Brigitte când era căsătorită cu Năstase.

Dar pe lângă pensia alimentară, Ilie mai vine și cu alte surprize. Click! scrie că de curând el le-a cumpărat celor două fiice câte un apartament, într-un bloc nou în Mamaia Nord, construit de fratele Simonei Halep. L-ar fi costat 80.000 de euro, fiecare, deci în total, cam 160.000 de euro.

„Nasty e un tată rar. Face totul pentru fetele lui. Le-a luat două apartamente la parterul acestui bloc din Mamaia, făcut de fratele lui Halep. Oricum, cam toată familia lui sta în acest bloc: fetele la parter, Ioana, soția, stă la etaj, iar băiatul Ioanei, un pic mai sus”, susțin sursele citate de Click!.

 

 

 

 

 

Comentarii: