LIFESTYLE

Ilie Năstase s-a izolat la mare. Și se gândește la nuntă!

La 73 de ani, fostul lider ATP trăiește o a doua tinerețe. E îndrăgostit ca un adolescent de mult mai tânără lui soție, Ioana Simion, și stă cu gândul doar la clipa când o va duce și la altar pe actuala doamnă Năstase. Ilie și Ioana s-au căsătorit deja civil de un an și programaseră și cununia religioasă vara trecută, însă ceva s-a întâmplat și totul a fost amânat. Amânat, și nu anulat cum a spus lumea, a precizat Năstase de câte ori a fost nevoie.

Încă înainte de a se decreta starea de urgență, Ilie Năstase s-a decis să lase vila din Dorobanți și să se muta la mare, la Constanța, orașul Ioanei. Pandemia l-a obligat pe fostul lider de legendă al tenisului mondial să se izoleze în apartamentul luxos pe car îl deține la malul mării.

Citește și: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Ilie nu mai e Nasty

Lumea se întreabă oare ce s-a întâmplat cu Ilie Năstase, care practic este alt om de când s-a însurat cu Ioana. Nu iese din cuvântul soției și face totul ca să-i fie pe plac, ba nu mai are nici ieșirile temperamentale care-l caracterizeaza. Așa se face, de exemplu, că odată ce s-a instaurat starea de urgență, Năstase n-a ieșit în afara decorului cu nimic.

„Mă aflu și eu în izolare, ca toată lumea. Respect ce au stabilit autoritățile. M-am retras la Caelia, stau pe terasă, am marea lângă mine, nu pot să mă plâng din acest punct de vedere. Ies doar să-mi cumpăr medicamente, când este cazul. În rest citesc, mai văd un film, îmi umplu cum pot timpul. Aștept și eu, ca toți românii, să treacă pandemia și să-mi reiau viața obișnuită”, a mărturisit Ilie Năstase în Cancan.

„Vreau să fac nunta cât mai repede, nu am renunțat. Va fi în acest an, cu siguranță. Când mai exact, veți afla la momentul potrivit. Ne pregătim, mergem mai departe. Să scăpăm, mai întâi, de acest virus”, a ținut să mai precizeze legendarul sportiv.

 

 

 

 

Comentarii: