LIFESTYLE

Ce face Lidia Buble în vremea pandemiei! Cu ce își umple timpul îndrăgita cîntăreață

Ca toți aceia care au înțeles să respecte îndemnul autorităților, Lidia Buble stă și ea acasă, în izolare. Nu mai are concerte, iar iubitul ei, Răzvan Simion, nu mai are emisiuni, așa că își petrec tot timpul împreună. Fire jucăușă, artista nu a avut cum să se plictisească în casă.

“Trebuie să recunosc că mai devreme de ora 12:00 nu reușesc să mă trezesc și asta pentru că seara stau până târziu să urmăresc serialele preferate. Dimineața iau micul dejun împreună cu Bubbly (n.r. râde), după care distracția continuă cu nelipsitul antrenament și toate experiențele nebune care se desfășoară în bucătăria mea.”, a povestit Lidia Buble într-un interviu pentru revista VIVA.

Îndrăgita solistă nu și-a neglijat nici profesia, în această perioadă. ”Orele de canto acum le fac online și chiar dacă stau numai în casă, să știți că pregătesc și piese noi care urmează să fie lansate cât de curând”, a mai spus Lidia Buble potrivit viva.ro.

CITEȘTE ȘI: Medicii atrag atenţia: Vitamina D, mai importantă pentru imunitate decât se credea

Își face singură măști cosmetice

Multe dintre femei se plâng că în vreme de pandemie s-au închis toate saloanele de frumusețe. Nu și Lidia Buble, care a găsit soluții la îndemână și acasă, ca să aibă grijă de fizicul ei.

“Încerc în primul rând să mă hidratez foarte bine. Beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, folosesc creme hidratante și am început să îmi fac și câteva măști naturale pentru păr acasă. O dată pe săptămână îmi fac o mască doar cu unt de cocos și încerc să stau cu ea cât de mult pot. Face minuni”, a încheiat artista.

 

 

 

Comentarii: