featured LIFESTYLE

IMAGINI ȘOCANTE! Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut ca-n ringul de box, în mijlocul străzii!

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns aseară la secția de poliție, după ce s-a lăsat cu scene de violență și agresiune. Fiecare a susținut că el a fost victima, însă de la poliție au ieșit amândoi cu dosare penale pentru violență domestică și cu ordine temporare de restricție de 5 zile.

Ce s-a întâmplat însă, conform filmului evenimentelor? Azi-noapte, Anamaria Prodan a susținut că soțul ei ar fi venit băut, ar fi intrat în vila de la Snaov și ar fi bătut-o pe ea și pe un prieten, amenințând că o omoară și că o bagă la pușcărie.

Reghecampf nu a avut nimic de spus în fața presei. De la poliție, antrenorul a mers direct la spital, cu o șapcă trasă pe fața care părea tumefiată.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Ulterior ar fi spus unor apropiați că, mai exact, a fost vorba de o manevră a Prodancei. Că ar fi mers conform programului de vizitare stabilit de instanță să-și vadă fiul, a vorbit cu el, apoi s-a dus la casa nașului său, care e gard în gard cu vila viitoarei foste neveste.

Anamaria l-ar fi atacat în plină stradă, provocându-l să riposteze, conform ziarului Gândul, dar el n-ar fi făcut-o.  Doar că, la scurt timp după ce a spus că nu va vorbi niciodată urât despre mama fiului său, au apărut și imaginile șocante de la bătaia dintre cei doi, difuzate de Realitatea Plus.
Iar în filmuleț de vede cum Laurențiu Reghecampf a tras-o de păr și și a lovit-o peste față pe Anamaria, care a ripostat cu un pumn în plină figură.

 

 

 

 

Comentarii: