featured LIFESTYLE

Simona Halep, primul selfie după operație la nas! Campioana zâmbește în oglindă!

A fost o lună încărcată pentru Simona Halep, de fapt, cam toate de la începutul anului au fost deosebite pentru fostul lider WTA. Care a spus adio tenis până la finalul anului, preferând să ia o pauză ca să-și revină după divorț și, mai ales, să se recupereze complet după operaţia de rinoplastie.

Chiar dubla campioană de Grand Slem și-a anunțat fanii că nu va mai apărea în circuit până la sfârșitul anului, când pe patul de spital. Și-a dorit această intervenție chirurgicală care a scăpat-o de probleme de sănătate, dar și de altele.

CITEȘTE ȘI: Abia acum s-a aflat: Cum a apărut și ce înseamnă ‘sfertul academic’

”Nu mi-a plăcut niciodată nasul meu”, a recunoscut chiar Simona, care și-a făcut curaj și s-a prezentat la estetician imediat după ce a semnat actele divorțului de Toni Iuruc, scrie sportbull.ro.

Rezultatul operației o face acum pe marea campioană să zâmbească larg. Și să-și facă selfie în oglindă. Simona Halep s-a afișat extrem de bucuroasă, sâmbătă de dimineață, pe Instastory, la primul selfie după ce a scăpat de bandajele de la nas.

Simona Halep a lipit și un emoticon în formă de față zâmbitoare. Și și-a mai făcut o poză și afară, de care a atașat o inimioară, lângă cuvântul ”home”. Simona se reface acasă, la Constanța, fizic, dar mai ales sufletește. Tocmai ce s-a despărțit de bărbatul cu care plănuise nunta în noiembrie și cu care se cununase civil acum un an.

 

 

 

 

Comentarii: