featured HOROSCOP

HOROSCOP 25 septembrie 2022

Berbec Imaginația și abilitățile tale artistice sunt clar definite. Intuiția ta funcționează la capacitate maximă, iar gândurile și sentimentele celor din jur sunt mai evidente pentru tine decât își pot da ei seama.

Taur
Fii atent la faptul că oamenii vor avea stări schimbătoare! Deși situația poate părea calmă și că totul se află sub control într-un anumit moment, totul poate erupe precum un vulcan în următorul.

Gemeni
Exploatează-ți profund partea ta inovatoare și mai puțin axată pe rațiune în această zi. Emoțiile tale pot să contravină acestui principiu, dar în loc să lași acest lucru să îți perturbe progresul personal, utilizează-ți energia pentru a-ți duce la capăt planurile.

Rac
Cei care îți vor face vizite în această zi ar putea aduce unele informații noi și interesante. Vești bune pe care nu te-ai fi așteptat vreodată să le primești ar putea să îți bucure întreaga familie. Ar putea avea loc o întâlnire cu un scop umanitar sau spiritual.

CITEȘTE ȘI: Aleasa PERFECTĂ! Orice bărbat se mândreşte cu reprezentanta acestei zodii

Leu
Ar trebui să radiezi de sănătate, energie și putere. De asemenea, tot ce vei întreprinde va fi de bun augur, fie că e vorba de locul de muncă, de carieră, muncă voluntară sau un proiect personal. Succesul ar trebui să vină pe toate fronturile.

Fecioară
Forțe neașteptate ar putea încerca să îți perturbe liniștea interioară. Este important să reții faptul că nu ar trebui să ai nicio problemă să menții situația sub control, atât timp cât rămâi concentrat și pe poziții.

Balanță
Ai tendința de a analiza situațiile în mod rațional și științific, dar astăzi te vei simți atât de intuitiv, încât este mai posibil să te folosești de abilitățile tale psihice. Acest lucru îți va fi benefic din mai multe puncte de vedere.

Scorpion
Se vor întâmpla câteva schimbări pozitive în vecinătatea ta. Dacă te-ai gândit vreodată să redactezi articole pentru o publicație sau să realizezi orice are legătură cu acest domeniu, aceasta este ziua potrivită pentru a pune lucrurile în mișcare.

CITEȘTE ȘI: Soţii de coşmar! Care sunt zodiile de femei care îşi TORTUREAZĂ soţii

Săgetător
Veștile bune pe care le-ai primit în legătură cu situația ta financiară este posibil să te fi făcut să te simți atât de pozitiv. De asemenea, acest lucru ar putea să atragă oameni noi în preajma ta, iar pe cei apropiați să îi aducă mai aproape de tine.

Capricorn
Nu trebuie să lași ca această zi să treacă precum oricare alta. Pe partea sentimentală, astăzi te vei afla într-o stare extrem de pozitivă și plină de romantism. Dacă ești implicat la momentul actual într-o relație, este timpul să plănuiești o ieșire romantică.

Vărsător
Încearcă să nu te împiedici de emoții; ele pot afecta în mod direct și te vor face să te simți greoi și împovărat. Permite minții tale să fie inundată de gânduri pozitive și elimină tot ceea ce este toxic din viața ta.

Pești
Te simți foarte optimist și încrezător că totul va decurge conform planului pe care ți l-ai pus de mult în minte. În ceea ce privește cariera, lucrurile merg mai bine ca niciodată. Vei avansa în post, iar suma pe care o vei primi va fi mult mai consistentă.

 

 

 

 

Comentarii: