MOMS

IMAGINILE care au ȘOCAT omenirea! Cum a putut să se fotografieze o GRAVIDĂ

Foto: Pinterest.com

Atunci când aștepți un bebeluș, cu siguranță vrei sa imortalizezi cât mai bine cele nouă luni de sarcină. Pentru acest lucru, o femeie din Ohio, SUA, însărcinată cu al patrulea copil, a decis să celebreze acest moment special din viața ei pozând într-o serie de fotografii inedite prin care să eternizeze sarcina. Albumul o surprinde pe viitoarea mamă acoperită de mii de albine, relatează agenția de știri UPI.

Emily Mueller, apicultoare și mamă a trei copii, a declarat pentru Inside Edition că tatăl ei este acela care a învățat-o tot ce știe despre creșterea albinelor.

„Albinele au intrat în viața mea într-un moment în care tocmai pierdusem o sarcină. Era a doua sarcină pierdută. Voiam să găsesc un mod de a scăpa de acele emoții negative. Atunci totul s-a întregit pentru mine — când albinele au intrat în viața mea”, a povestit ea.

Foto: Facebook.com

În CÂT TIMP și la CE TEMPERATURĂ se gătește fiecare tip de carne

SEMNELE prin care corpul tău îţi transmite că ai probleme cu FICATUL

Vi-o amintiți pe Betty cea urâtă”? La 20 de ani de la filmările serialului, actrița A POZAT NUD!

Femeia de 33 de ani i-a cerut prietenului ei, fotograful Kendrah Damis, să facă un album foto de gravidă cu peste 20.000 de albine. Imaginile au adunat rapid peste 2 milioane de vizualizări și 5.000 de redistribuiri pe rețelele de socializare.

„Sunt de fapt foarte șocat. Când mi-a spus, nu m-am entuziasmat prea tare. Nu m-am gândit că ar putea fi ceva important. Însă acum, 2 milioane de oameni au văzut fotografiile pe cale le-am făcut”, a mărturisit Kendrah Damis.

Toate secretele despre detoxifierea ficatului: Ce se întâmplă, de fapt, cu toxinele

Cele mai bune exerciţii pentru sâni mai FERMI

BUCUREȘTI/ Prețurile apartamentelor, pe CARTIERE

Emily Mueller a spus că s-a consultat cu trei doctori înainte de ședința foto și nu se aștepta să aibă probleme, întrucât era pe deplin conștientă de modul în care corpul ei răspunde la înțepăturile de albină.

Comentarii: