LIFESTYLE

În plin scandal cu pensia alimentară, Prodanca îi face complimente lui Reghe! Ce mesaj uluitor a avut pentu soțul de care divorțează!

Deși se ceartă public de aproape un an de zile, iar Anamaria Prodan a fost mai mult decât generoasă cu jignirile la adresa soțului de care divorțează, uneori se mai întâmplă și așa.

Laurențiu Reghecampf a reușit o calificare miraculoasă cu Neftchi Baku în returul cu Aris Limassol. Iar Anamaria Prodan nu s-a abținut ca să-i transmită felicitări publice lui Reghe.

„Still the best (n.r. – în continuare cel mai bun)”…pe meserie dă lecții! Felicitări”, a scris Anamaria Prodan în contul său de InstagramStory.

Asta vine în contextul în care Prodanca e furioasă că instanța a redus pensia alimentară pentru Bebeto, la cererea antrenorului care ar avea un salariu foarte mare în Azerbaidjan, 40.000 de euro pe lună, și în primă instanță, ar fi fost obligat să-i vireze lui Bebeto 7000 euro.

Reghe a făcut însă apel și Tribunalul Ilfov a înlocuit cota de 1/3 din totalul veniturilor, cu suma fixă de doar 2000 euro lunar. În plus, Anamaria Prodan plătește cheltuielile de judecată, de 9000 de lei, ceea ce a scos-o din minți pe vedetă.

“Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Prodanca pentru Click!.

 

 

 

Comentarii: