LIFESTYLE

Iulia Vântur spune în sfârșit adevărul despre relația cu Salman Khan! S-au despărțit sau se pregătesc de nuntă?

Recent, Iulia Vântur și-a serbat ziua de naștere și a postat pe Instagram fericită dar doar în compania prietenilor, nu și cu bărbatul pentru care s-a mutat practic în India, starul bollywoodian Salman Khan.

Iulia și celebrul actor trăiesc o poveste de dragoste departe de ochii lumii, de o discreție aproape bizară, având în vedere că deși știe toată lumea, ei nu vorbesc despre asta.

Iar românca a trecut prin momente jenante la unele interviuri sau la anumite evenimente. Probabil că asta s-a întâmplat și acum, când au apărut zvonuri că s-a rupt lanțul de iubire cu mega-starul indian, ea fiind nevoită să răspundă totuși dacă e da sau ba, într-un interviu pentru VIVA!.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

„Misterul a dat mereu mai multă savoare dragostei. Nu m-am despărțit, nu m-am căsătorit, sunt constantă în iubire de atâția ani”, a declarat fosta prezentatoare de la PRO TV.

Care a explicat și cum stau lucrurile cu planurile de căsătorie sau, de ce nu, de maternitate. „Da, mi-ar plăcea să devin mamă, însă un copil e un dar divin. Se va întâmpla atunci când va trebui să se întâmple… Eu primesc cu bucurie!”, a mai spus Iulia, care a părăsit România pentru Salman Khan de mai bine de zece ani.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: