LIFESTYLE

Incredibil! Ce mai face Mihai Constantinescu după 4 luni în comă, de ce sunt medicii uimiţi!

Au trecut patru luni de când Mihai Constantinescu se află în comă, la spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Dar iată că nu vin doar veşti proaste, ci şi veşti bune despre îndrăgitul cântăreţ, care a ajuns la urgenţă după ce a suferit un stop cardiac, pe 13 mai.

Încă de la început, medicii nu au vrut să se hazardeze în prognostic, să facă afirmaţii sau promisiuni familiei şi fanilor. Au fost rezervaţi în privinţa stării lui de sănătate, cât şi a probabilităţii ca artistul să-şi revină, după teribilul moment. Au făcut însă tot ceea ce le-a stat în putinţă, cum era şi firesc.

Citeşte şi: ORARUL organelor interne. Iată DE CE unele persoane se îmbolnăvesc mai des

Miracol de la Dumnezeu?

Între timp, familia şi prietenii solistului au sperat la miracole. Şi s-au rugat pentru ele, având ca model cazul lui Gabi Cotabiţă. Actuala soţie şi fosta au mers aproape împreună la mănăstiri şi biserici, iar prietenii din lumea muzicii n-au contenit în rugăciuni de grup, aşa cum s-au mobilizat şi pentru Cotabiţă.

Dacă au ajuns acolo unde trebuie aceste energii, vom afla la un moment dat. Cert este că în ultima vreme starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu s-a schimbat la 180 de grade, a anunţat Cancan.ro. Celebrul artist dă semne că îşi revine. Deşi e încă slăbit, doctorii au decis că îl hrănească printr-un tub cu supe şi legume pasate.

Mihai e încă foarte slăbit. Doctorii au văzut o evoluţie şi au decis să îi administreze mâncăruri uşoare printr-un tub. I se administrează supe şi legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii încă îl ţin pe perfuzii’, au declarat surse apropiate lui Mihai Constantinescu.

Comentarii: