LIFESTYLE

Incredibil! De ce i-a fost vandalizată casa Shakirei în plin scandal cu Pique

Vestea despărțirii dintre focoasa cântăreață și celebrul fotbalist a picat ca un trâznet asupra celora care credeau că e totul lapte și miere între Shakira și Gerard Pique de 12 ani. Însă și mai tare i-a bulversat pe admiratorii fanatici ai columbiencei, una dintre cele mai dorite femei de pe planetă.

Așa că în plin scandal cu tatăl copiilor și după ce au ieșit la aveală amănunte nu tocmai agreabile din relația ei, Shakira a avut parte de o surpriză colosală.

Fanii și-au arătat susținerea într-un mod mai ciudat, adică i-au vandalizat practic reședința, după ce au scris mai multe mesaje în limba engleză pe pereții casei în care locuiește în Barcelona.

”Te iubesc, femeie drăguță!”, ”Vin după tine, iubirea mea” sau ”Sunt gata să mă căsătoresc cu tine chiar acum și te sustin”, sunt câteva dintre mesajele lăsate de admiratori.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

De asemenea, presa din Spania a mai dezvăluit că Shakira ar fi decis să zidească uşa prin care comunică, din construcţie, casa în care locuiesc ea şi cei doi copii şi cealaltă, în care stau părinţii lui Pique, conform sportbull.ro.

Ansamblul celor trei case este situat în Esplugues de Llobregat din Barcelona. De asemenea, casele beneficiază şi de o piscină comună, iar jurnalista Lorena Vazquez se întreabă dacă s-ar putea face vreo separare şi acolo pentru că şi între părinţii celor doi situaţia s-ar fi tensionat.

„Nu mai formează o familie și ar dori (n.r. Shakira) să delimiteze părțile comune”, se spune în podcastul în care Laura Fe şi Lorena Vazquez au oferit informaţia.

 

 

 

Comentarii: