LIFESTYLE

Incredibil la ce s-a ajuns! Scandalul dintre Oana și Catinca Roman ia proporții: `Urăsc asta!`

Oana și Catinca Roman sunt la cuțite! Motivul? Fiica cea mică a Mioarei i-a reproșat public Catincăi că ar fi uitat de mama ei, internată la azil și într-o stare nu tocmai bună, Parkinsonul evoluând extrem de agresiv. Fata cea mare a fostei soții de premier s-a apărat, invocând faptul că după moartea tatălui ei, a suferit de o depresie gravă și este pe tratament, așa că nu-și poate vizita mama într-o așa situație. În plus, s-ar fi enervat și că Oana a făcut scandal în presă.

„Dacă nu mă presa la modul acesta Oana, poate că până la urmă, când îmi mai reveneam, eu chiar mă duceam s-o văd pe mama! Dar mie chiar nu-mi place să fiu presată, urăsc asta! A vrut Calina să meargă s-o vadă pe mama, pentru că eu, una, nu eram deloc în stare din cauza depresiei, dar i-am zis că mai bine nu! Mama nu e într-o stare deloc bună, acesta este adevărul! Nu vreau să o vadă Calina așa!“, ar fi spus Catinca unor apropiați, citați de Click.

„Subiectul ăsta, cu Catinca, eu chiar nu vreau să-l mai comentez. Nu mă mai întrebați! Am zis ce am avut de zis. Și, punct! E caz închis pentru mine, gata!”, a declarat Oana Roman, tot pentru Click!

CITEȘTE ȘI: Ce trebuie să faci pentru a avea un creier mai eficient. Cele două activități recomandate de specialiști

„Pentru mine, Catinca e un subiect închis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei! Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama. I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am niciun ajutor acum decât pe doamna Elena, care mă ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume”, a spus Oana la Antena Stars.

„La momentul acesta, boala ei e staționară. Are zile mai bune, zile mai puțin bune. Per total, este stabilă și este ok. Clinic vorbind este ok, doar că aceste degenerări cognitive sunt ireversibile și nici nu stau pe loc, înaintează”, a mai explicat fiica lui Petre Roman, despre starea de sănătate actuală a mamei sale.

 

 

 

 

Comentarii: