LIFESTYLE

Cum l-au sărbătorit fosta și actuala soție pe Bruce Willis! Actorul trece prin momente teribile, a primit recent un diagnostic crunt!

Mai întâi, medicii lui Bruce Willis au spus că mare actor suferă de afazie, de aceea își uita replicile și avea momente când se bloca la filmări. La nici un an însă diagnosticul a picat ca un trăznet: demență frontotemporală, o boală degenerativă care duce la deteriorea lobilor frontali și temporali ai creierului.

Ieri Bruce Willis a împlinit 68 de ani. A fost sărbătorit și soție, Emma Heming, dar și de fosta nevastă, Demi Moore. „Azi este ziua soțului meu. Mi-am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați si după faptul că îmi curge nasul. Cred că e important ca voi să vedeți toate astea. Oamenii trimit mereu mesaje și îmi spun că sunt puternică și că nu știu cum mă descurc…

CITEȘTE ȘI: Avertisment dur al medicilor: Indiciile care ne spun că muncim prea mult şi efectele grave ale acestora

Nu am de ales, mai ales că trebuie să cresc și doi copii. Câteodată, în viața noastră, trebuie să ne punem pe noi hainele de oameni mari și să trecem la treabă. Iar eu asta fac. Dar am momente de tristețe în fiecare zi, am momente de durere în fiecare zi, iar azi, de ziua lui, le simt din plin”, a spus Emma Heming, pe Instagram.

Fosta soție a postat și un clip pe conturile ei de pe rețelele de socializare, în care fosta și actuala familie petrec împreună. „La mulți ani Bruce Willis! Sunt foarte fericită că te-am putut sărbători astăzi. Te iubesc și îți iubesc familia! Mulțumesc tuturor pentru gândurile bune – suntem cu toții recunoscători pentru ele”, a transmis pe Instagram și Demi Moore.

 

 

 

 

Comentarii: