HOROSCOP

HOROSCOP 21 martie 2023

Berbec Nu te bazezi neapărat pe intuiție și pe spontaneitate, în general. Ești mai degrabă genul de persoană care se bazează pe dovezi și o analiză amănunțită. Astăzi însă intuiția s-ar putea să joace un rol foarte important în luarea unor decizii deloc ușoare. Indiferent ce alegi să faci, cu siguranță se va dovedi a fi alegerea cea mai bună pentru tine.

Taur
Te simți ca și cum ești împins într-o direcție ori poate trebuie să acționezi chiar dacă nu ai avut suficient timp de gândire, dar nu lăsa presiunea să te afecteze. Te ajută să faci primul pas într-o direcție necesară și, pe măsură ce te îndrepți spre destinație, te vei axa mai puțin pe trecut și mai mult către locul spre care te îndrepți.

Gemeni
Știm cu toții ce a pățit pisica aceea curioasă. Ai de explorat și examinat mai îndeaproape. Mai bine așa, decât să tratezi problema în mod suspicios. Ai încredere pe drumul de învățare! Nu te va duce într-un teritoriu pe care să-l regreți. Dacă ai un interes sentimental, poate părea amuzant pentru oricine și, chiar dacă partenerul nu are nicio idee, tot te vei simți bine.

Rac
Trebuie să te conectezi la trecut pentru a identifica o soluție și a putea merge înainte în legătură cu o problemă mai sensibilă. Ai mai trecut printr-un scenariu similar, sunt multe lucruri comune cu ceea ce experimentezi acum. Adu-ți aminte cum ai rezolvat în trecut acest hop și vei fi capabil să implementezi o strategie de succes și de data asta.

CITEȘTE ȘI: Care este ZIUA NOROCOASĂ a fiecărei zodii

Leu
Știi exact ce butoane să apeși pentru a provoca un răspuns de la o anumită persoană, dar ai grijă de implicațiile care pot apărea. Orice situație tensionată pe care o creezi va provoca limitele răbdării cuiva, nu-ți va rezolva problema rapid și vei putea ajunge să-ți dorești sa fi fost mai grijuliu. Dacă într-adevăr îți dorești o discuție aprinsă, o vei avea.

Fecioară
Este posibil să fii admirat pentru un proiect pe care îl pornești acum, unul drag inimii tale, dar dacă aștepți că alții să ți se alăture, ai putea fi dezamăgit. Se pare că trebuie să pornești solo. Nu-ți face griji! Toată recunoașterea meritată va veni pe parcurs. Se spune că este bine să lași în urmă ceea ce nu dorești să iei în viitor. Acesta este mesajul universului pentru tine astăzi.

Balanță
O idee care te fascinează sau te intrigă de ceva vreme are nevoie de mai multă gândire din partea ta. Este posibil să fii captivat de o viziune pe care o urmărești fără să faci ceva în privința asta. Apucă-te de pașii necesari pentru a materializa ideea. Aceasta nu a apărut de nicăieri, gândește-te la asta.

Scorpion
Ai parte de frustrări azi din cauza unei ambiții care se pare că a dat de proverbialul zid de cărămidă. Este constructiv să consideri că mai e ceva de învățat pentru a putea depăși acest obstacol. Mai bine oricum decât să dai vina pe forțe nevăzute că ar fi împotriva schemei tale. Dacă ești deschis la minte, acest lucru ar putea aduce revelația de care ai nevoie.

CITEȘTE ȘI: Trăsătura FORTE a fiecărei zodii. Cum să te folosești de atuul tău?

Săgetător
A trecut ceva vreme de când nu ai mai vorbit cu cei care te înconjoară zilnic. Astăzi au nevoie să știe că ești acolo pentru ei și să afle ce părere ai despre ei. Dacă ai senzația că momentul potrivit nu apare azi, scrie un bilet, acesta va reprezenta o soluție foarte bună. Este absolut necesar să înveți să îți recunoști greșelile, mândria și ego-ul nu ajută la nimic.

Capricorn
Va trebui să adopți o metodă nouă de a face. Poți pierde timp spre a decide care este calea. Aloca-ți mai mult timp pentru a putea aplica metoda cea nouă, acum, că lucrurile au devenit mai clare. A trecut ceva vreme de când nu ai mai avut o zi liberă. Astrele sunt aliniate cu gândul la tine. Vor doar ca tu să fii relaxat. Acest lucru poate însemna să stai, să vezi un film.

Vărsător
Ai capacități de convingere excepționale, dar astăzi dai peste o persoană pe care nu o poți convinge de nimic. Pentru a o identifica, trebuie doar să te uiți în oglindă. Se pare că ești înarmat cu lucrurile necesare pentru a face următorul pas. Ce te ține? Un val de încredere în propria persoană vine să te ajute. Ține-te bine astăzi, căci vântul iubirii bate înspre tine.

Pești
Încerci să înveți mai multe lucruri despre tine, așa că îți faci introspecția. Poți deveni propriul tău dușman dacă te lași purtat de gânduri nerealiste. Dacă imaginea de ansamblu te motivează și te inspiră, atunci acolo trebuie să se îndrepte atenția ta. Mersul pe jos este un exercițiu grozav și îți relaxează mintea.

 

 

 

 

Comentarii: