LIFESTYLE

Între două, nu te plouă, dar cum o fi? Cristi Borcea, la plajă cu fosta soție și actuala nevastă

Dacă mai era și Alina Vidican, chiar că s-ar fi crucit turiștii care s-au cazat la hotelul familiei Borcea la Olimp. Pentru că a făcut Cristi Borcea ce a făcut și și-a strâns sub aripă pe prima şi pe ultima nevastă, cu tot cu copiii din dotare.

Cum milionarul și-a luat adio de la vacanțe exotice din cauza pandemiei, vara asta este oricum fierbinte pentru el. O petrece la Olimp, acolo are un hotel de trei stele amplasat pe faleză, la 100 de metri de plajă, unde o noapte de cazare costă de la 250 de lei în sus, complex de a cărui administrare s-a ocupat Mihaela. Prima doamnă Borcea.

Ei bine, prima doamnă Borcea, Mihaela, şi de cei trei copii ai lor, gemenii Melisa şi Antonio şi fiul cel mare, Patrick, dar şi actuala nevastă, Valentina Pelinel, şi cei trei copiii ai lor, gemenele Raisa Maria şi Indira Maria, şi de băieţelul cel mare, Milan, nu par să se încurce unii pe alții. Ba mai mult, sunt ca o familie cu toţii, familie care-l include și pe logodnicul Mihaelei, Sorin Rap, care e și el pe Litoral, scrie ziarul Click.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

Doamnele Borcea, reclamă pe rețelele de socializare

Turiștii care au venit la hotelul din Olimp încă se freacă la ochi atunci când îl văd pe Cristi Borcea între șezlongul primei soții și cel al actualei partenere. Dar acesta e doar un amănunt picant, pe care cele două doamne Borcea nu îl lasă să le strice plăcerea.

Mihaela și Valentina postează chiar ele fotografii de la mare, pe rețelele de socializare, cu care ademenesc lumea să vină să se cazeze la hotelul lor. Care, spun cei care au trecut pe acolo, oferă servicii bune în raport preț-calitate.

 

 

 

 

Comentarii: