LIFESTYLE

Ioana Năstase, iar divorțezi? Mesajul ciudat postat în miez de noapte și replica dubioasă a lui Ilie

Ioana Năstase s-a răzgândit o dată și n-a depus cerere de divorț. Iar a doua oară, și-a retras-o chiar înainte de prima înfățișare. Acum însă ce se va întâmpla a treia oară, vom afla.

Cert e că Ioana Năstase e iar aproape de divorț. Și asta pentru că episodul din ianuarie s-ar fi repetat iar marțea trecută, susține Click. Adică Ilie Năstase ar fi fost iar violent cu mult mai tânăra soție.

Varianta pare să fie confirmată de acțiunile Ioanei, care, în miez de noapte, a postat următorul mesaj pe pagina ei de Facebook.

„Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții.

Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!!

În toată această perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară.

Am continuat să lupt, crezând si sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA! “, a scris Ioana pe pagina ei de socializare.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

”Nu mă interesează persoana!”

Ioana n-a vorbit clar, dar lasă să se înțeleagă că e vorba despre divorț. Asta deși susținea că au depășit toate problemele și că Ilie are nevoie de ea, de aceea va rămâne lângă el, iată că lucrurile s-au schimbat între timp.

Iar a treia oară chiar va exista un divorț. De altfel, nici reacția lui Ilie Năstase nu pare una prea încurajatoare, în sensul în care unele expresii par de-a dreptul ciudate, atunci când vorbești despre soția ta.

„Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun.

Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți, să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana.

Cine postează trebuie să și răspundă! Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim”, a spus Ilie Năstase pentru Fanatik.ro.”

 

 

 

Comentarii: