LIFESTYLE

Irinel Columbeanu, mărire și decădere. Ce spune fostul magnat de la Izvorani, declarații incredibile

Nu mai este milionarul de altădată, pentru că se știe, Irinel Columbeanu este falit. Nu mai conduce limuzine de colecție, nu mai locuiește în impunătoarea vilă din Izvorani, care i-a fost confiscată, iar conturile sunt goale. Irinel încearcă să păstreze însă un discurs elegant, să-și mențină demnitate, chiar dacă recunoaște că acum știe ce înseamnă grija zilei de mâine.

“Greutățile pe care viața le aruncă în calea oamenilor trebuie luate ca atare, efortul pentru a le depăși este cel care contează. Această perioadă reprezintă un test, pe care sper să-l trec cu bine.

Eu n-am pierdut nimic din ceea ce cred că este averea mea, căci totul se află înăuntrul meu și niciodată nu am pus accent pe acumularea de averi.

Oricum nu plecăm cu ele după noi, în cel mai bun caz, rămân copiilor. Bunurile pe care le-am pierdut, nu le-am pierdut, de fapt, ele m-au pierdut pe mine.”, a povestit Irinel Columbeanu la “Vorbește lumea”.

CITEȘTE ȘI: Marile secrete ale bărbaţilor: Lucrurile pe care le fac, dar nu le vor recunoaşte niciodată

L-a părăsit iubita tinerică?

S-a spus despre Irinel că a fost dat afară din complexul rezidențial unde se mutase pentru că nu și-a plătit chiria. Și că ar locui acum în Colentina, într-un apartament cu două camere.

S-a spus și că mult mai tânăra iubită l-ar fi părăsit, într-un final, pe bărbatul care la 62 de ani, a pierdut tot, după ce băncile i-au pus sechestru pe bunuri și l-ar fi executat silit. Și Iri recunoaște că luxul de altădată e amintire.

“Nu mi-e dor de viața aia, a fost frumos și poate că va mai fi. Cel mai important este că nu mi-am pierdut speranța. Am mai avut perioade din astea, nu m-am născut în vile sau mașini scumpe, începuturile vieții mele au fost cam similare ca posibilități financiare.”, a mai adăugat fostul soț al Monicăi Gabor, potrivit Spynews.

 

 

 

Comentarii: