LIFESTYLE

Iulia Albu e furioasă, după ce fostul soț a făcut iureș pe Facebook: ”Nu mai cerși milă, plătește pensia alimentară!”

Este război în lumea mondenă, după ce Mihai Albu a făcut public faptul că fosta soție nu i-a permis să-și vadă fiica de la instaurarea stării de urgență. Celebrul designer de pantofi a postat inițal un mesaj prin care se plângea de atitudinea Iuliei Albu și, surpriză, a doua zi a fost sunat de aceasta care l-a invitat să petreacă timp cu Mika în fața blocului.

Însă, ulterior Mihai Albu a mai avut de reproșat anumite lucruri și a făcut-o tot pe Facebook. ”Astăzi (n.r ieri), în a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru. Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum ca am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fata in fața blocului oricând aș fi vrut etc) Nimic nu conteaza atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța ca vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță. Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me!”, a scris designerul pe Facebook.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Reacția Iuliei a fost virulentă

Cel mai probabil, ultima postare a scos-o din minți pe Iulia Albu care i-a dat o replică dură fostului soț, tot pe rețelele de socializare.

“Sincer, nu este normal să: 1. Refuzi să vezi copilul în afara locuinței tale motivând că nu ai timp. 2. Faci postări pe facebook cu și despre copil pentru a-ți face publicitate pentru că altfel NU MAI POȚI apărea în presă. 3. Soliciți să primești copilul acasă la tine în contextul în care tu mergi zilnic la birou și stai cu toți lucrătorii, nu știu câți ai, dar te lauzi că mulți. Nu că ar fi treaba mea, dar atât timp cât te plângi că nu ai bani să plătești o pensie alimentară copilului de 1000 de ron și invoci ca motiv pandemia, nu înțeleg demersul.

Așa încât, te rog să nu îmi mai pronunți sau scrii vreodată numele. Nu îți datorez nimic. Tu îmi datorezi mie TOTUL pentru copilul minunat pe care l-am creat. Vezi-ți de viața ta. Copilul îl poți vedea când vrei, bineînțeles trebuie SĂ VREI. NU MAI CERȘI MILA PUBLICĂ. NU O POȚI ARGUMENTA ȘI NU O MERIȚI”, a fost mesajul Iuliei Albu pe insta story.

 

 

 

 

Comentarii: