LIFESTYLE

Iulia Albu n-o iartă pe Adelina Pestrițu! Ce a putut să-i spună lui Liviu Vârciu despre fosta nevastă

Nu degeaba i se spune Iuliei Albu „scorpia showbiz-ului”. Excentricul fashion editor nu se dezminte: atunci când are un inamic folosește orice prilej să-l ironizeze când i se ridică ”mingea la fileu”.

Liviu Vârciu a comis imprudența să încerce o glumă cu Iulia Albu în emisiunea de la Antenă. Iar vedeta i-a dat replica imediat.

Evident că Vârciu a găsit de cuviință să o întrebe dacă mai are celebra găină de companie, iar Iulia a atacat-o imediat, indirect, pe fosta soție a cântărețului, Adelina Pestrițu. “Nu mai am găina, dar am auzit că tu ai avut o iubită care cotcodăcește”, a spus Iulia Albu.

Liviu Vârciu s-a cam bâlbâit după insinuarea Iuliei Albu. “Am avut, eu mai știu? Că am o vârstă… Posibil să fi cotcodăcit, eu habar nu am. Deci ai sau nu ai coteț? Ca să știu”, a marșat Liviu Vârciu, ”închis” imediat de răspunsul Iuliei: “Coteț nu am, dar am cocoș”.

CITEȘTE ȘI: Când a devenit insultător degetul mijlociu. Scurtă istorie

Circ imens între divele show-bizz-ului

Dar de la ce a pornit povestea cu cotcodăcitul? Mai întâi, fashion editorul a criticat-o la Pro TV pe Adelina Pestrițu că-și lungește picioarele în photoshop.

Iar Adelina, tot la Măruță la emisiune, invitată să o caracterizeze pe Iulia a… cotcodăcit. De acolo s-a ajuns la un adevărat război pe rețelele de socializare. S-au păruit virtual de le-au mers fulgii, cum se zice pe românește.

“Am ajuns aici. În punctul în care o persoană cu un trecut de dansatoare în cluburi, care a putut doar 3,60 la BAC la limba română, o persoană CONTROVERSATĂ atât ca pregătire, cât și ca trecut, proclamată INFLUENCERUL ANULUI 2019, să cotcodăcească Live în 2020”, a fost una dintre postările Iuliei Albu de pe Instagram Stories la adresa Pestriței.

 

 

 

Comentarii: