LIFESTYLE

Iulia Albu, propunere halucinantă pentru fostul soț în direct: ”Vreau să-mi fac pantofii de nuntă la tine!”

Deși sunt despărțiți în acte din 2013, Iulia și Mihai Albu au fost mai mereu în atenția tabloidelor. Mereu au avut ceva de împărțit, certându-se în special pe fiica lor, ajungând chiar și la poliție sau la tribunal.

De aceea surpriza a fost colosală atunci când, la podcastul lui Măruță, excentricul fashion editor i-a cerut realizatorului să-l sune pe fostul soț. Pe alocuri, Iulia și Mihai Albu au reușit chiar să se complimenteze reciproc și au anunțat că în sfârșit între ei e pace. Spre binele copilului lor.

Dar ca să nu-și strice reputația de ”scorpie”, Iulia nu s-a putut abține și i-a transmis nici una, nici alta lui Mihai. Că ar vrea ca el să-i facă pantofii de… mireasă. Evident că designerul de încălțăminte a replicat și el, în același mod, cum că a decis cu mult timp în urmă că nu-i va mai face niciodată încălțări fostei soții.

CITEȘTE ȘI: Sentimentul de déjà-vu – experienţa ciudată pe care încearcă să o deslușească oamenii de ştiinţă / VIDEO

”El a cerut divorțul!”

Iulia a vorbit cu sinceritate și de motivele care au dus la ruptură, după 7 ani de căsnicie. Ba chiar a recunoscut că nu ea a fost cea care a cerut despărțirea de Mihai Albu.

„Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna.

Cu doi ani înainte de divorț mi-am dat seama că nu putem să continuăm. Dar, a fost un divorț amiabil, nu a fost scandal. Am ieșit împreună de mână de la notar.

Adevărul este că eu am fost foarte împăcată cu această decizie. Nu eu am luat decizia să divorțăm. La momentul respectiv, el a fost cel care a ieșit în presă și a spus „Nu mai pot să fiu căsătorit, doresc să divorțez”, că și eu îmi doream lucrul ăsta este foarte adevărat.” a recunoscut Iulia la podcastul ”Acasă la Măruță”.

Și tot acolo a mărturisit și că problemele în cuplu ar fi început odată ce ea și-a dorit să avanseze în carieră, iar fostul soț nu și-a dorit asta.

 

 

 

Comentarii: