LIFESTYLE

Kharma se întoarce! Shakira a mers la psiholog după despărțirea de Pique, Clara merge la medic după piesa Shakirei

Gerard Pique face ce face și le rănește pe toate femeile din viața lui. Shakira a suferit ca un câine când a aflat că Pique o înșeală. Și când informația a explodat în presa din toată lumea, a suportat cu greu presiunea mediatică de după despărțirea de cel cu care împărțise 12 ani bune și rele și cu care are doi copii. Shakira și-a dat seama imediat că avea nevoie de ajutor de specialitate calificat, simțindu-se copleșită.

Acum i-a venit rândul și amantei să treacă prin purgatoriu, după ce Shakira i-a mitraliat pe ea și pe Pique în versurile noii piese. Clara Chia Marti, tânăra de 23 de ani cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira mai bine de un an, e la pământ, deși iubitul tocmai ce și-a asumat public relația cu ea. Și a căutat sprijin la psiholog.

CITEȘTE ȘI: Legea BACȘIȘULUI în lume: reguli, procente și unde nu trebuie să-l dai

”Lumea o oprește pe stradă și îi cântă versurile melodiei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o fire destul de timidă. Acum, stă acasă la părinții ei, cam de opt zile, face telemuncă. A avut nevoie de adăpost, pentru că nu era într-o stare bună. Nu e ușor să fii o fată de 23 de ani și toată Spania să vorbească despre tine.

Este îngrijită în permanență și nu a mai fost văzută ieșind din casă de atunci. A apelat inclusiv la ajutor specializat”, au anunțat jurnaliștii spanioli, conform Marca.

 

 

 

 

 

Comentarii: