HOROSCOP

HOROSCOP 30 ianuarie 2023

Berbec Se pot anunță cât de curând niște oportunități de a călători sau de a face mai multe drumuri obositoare, iar ziua de astăzi poate fi o binecuvântare pentru a te odihni.

Taur
Dacă sunteți singuri, puteți descoperi că deja cunoașteți o persoană interesantă la care nu v-ați fi gândit până acum. Cei aflați într-o relație puteți comunica bine cu partenerul de viață pentru a face planuri de viitor.

Gemeni
Pe de-o parte accentul cade pe importantă casei carierei, dar în același timp poți simți că ai nevoie de o vacanță sau de o schimbare pe care vrei să o faci pentru propria persoană.

Rac
Încearcă să eviți scurtăturile atunci când vine vorba de obținerea unor surse suplimentare de venit.Ai grijă de sănătatea ta în primul rând, apoi de restul.

CITEȘTE ȘI: Cele mai RĂUTĂCIOASE zodii

Leu
Astăzi poți avea parte de o zi liniștită, mai ales dacă eviți drama și stai în preajma oamenilor pozitivi în atitudine. O persoană mai în vârstă din familie își poate arată iubirea sau sprijinul vizavi de tine.

Fecioară
Pentru a avea o imagine mai clară a tot ce se întâmplă în acest moment, încearcă să privești lucrurile așa cum sunt, nu cum ți-ai dori că ele să fie. Faptele nu vorbele îți pot aduce răspunsuri clare.

Balanță
Astăzi este un moment bun să realizezi că poate meriți și mai mult și începi să te gândești la cum să obții acele lucruri. Persoană iubită îți poate solicită ajutorul.

Scorpion
Indiferent care este starea ta actuală, din punct de vedere emoțional lucrurile se vor schimba în bine și vor evolua pasional. Nu lua decizii când ești foarte fericit, nu uita asta.

CITEȘTE ȘI: Care sunt zodiile care te MINT în faţă

Săgetător
Nu te grăbi să te atașezi emoțional sau să pui prea mult suflet până nu ești sigur că se merită. Discuțiile legate de familie pot să te facă să te gândești serios la ce poți să-ți asumi și la ce nu.

Capricorn
Bazează-te pe fapte mai mult decât pe promisiuni, pentru că unii oameni pot zice multe într-un mod frumos și plin de empatie, dar se pot dovedi incapabili de a-și onora cuvântul.

Vărsător
Ai nevoie de încurajarea celor din jur și o obții ușor dacă exprimi ceea ce simți și îți dorești să faci. Pe de altă parte, încearcă să-ți aprinzi niște lumânări parfumate și să te bucuri de confortul casei tale odihnindu-te.

Pești
Astăzi este o zi în care astrele te sfătuiesc să te odihnești și să iei o pauză de la tot.Ai multe planuri și vise, iar de acestea te vei ocupă începând de săptămâna viitoare folosindu-ți intuiția.

 

 

 

 

 

 

Comentarii: