LIFESTYLE

A pus piciorul în prag! Ridiculizată de Shakira în melodie, iubita lui Pique a pus piciorul în prag! Fostul fotbalist a publicat imaginea care spune totul!

Shakira l-a făcut de râsul lumii pe Gerard Pique. Pe el, pe soacră și mai ales pe actuala parteneră, Clara Chia Marti, studenta de 23 de ani cu care fostul fotbalist o înșelase pe mama copiilor săi cu mai bine de un an înainte de despărțire.

”Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo, un Rolex pe un Casio, eu fac cât două de 22!”, a fost unul dintre versurile melodiei cu care Shakira s-a umplut de bani. ”Are nume de persoană bună, Clar-a nu este cum sună, are nume de persoană bună, Clar-a este exact cum ești tu”, a mai spus cântăreața.

Shakira i-a făcut praf pe cei doi în melodia cu care a rupt topurile, iar tânăra iubită a lui Pique n-a mai rezistat. Tabloidele hispanice susțin că, tăvălită de toată lumea, fata a pus piciorul în prag și i-a cerut lui Pique să ia atitudine.

CITEȘTE ȘI: TE-A ÎNȘELAT? Iată ce poți face!

Mișcarea fostului catalan? Pique a publicat în premieră o poză cu noua sa iubită pe rețelele sociale. Practic și-a asumat astfel oficial relaţia cu Clara Chia Marti. Dacă până acum au fost doar imagini de paparrazzi, acum Clara și-a primit dreptul de iubită.

Clara Chia este o studentă la relații publice și s-a cunoscut cu Pique când era chelneriță. Fotbalistul i-a dat un job la firma lui Kosmos, firmă care se ocupă cu organizarea evenimentelor.

 

 

 

 

 

Comentarii: