LIFESTYLE

IMAGINI ȘOCANTE! Shakira, agresată de soacră? Uluitor ce gesturi a făcut mama lui Pique față de cântăreață!

”M-ai lăsat cu soacra vecină, cu presa la ușă și cu datorii la Fisc!”, e unul dintre versurile piesei prin care Shakira l-a făcut praf pe Gerard Pique și s-a și umplut de bani.

Iar dacă apropos de celelalte atacuri frontale ale cântăreței la adresa actualei iubite și la adresa lui Pique n-au existat sprâncene ridicate, când și-a menționat soacra, pe Montserrat Bernabeu, lumea s-a mirat.

E drept că mama lui Pique are casă gard în gard cu casa unde au locuit celebra artistă și fiul ei. Însă cine și-ar fi imaginat că soacra și nora nu s-au înțeles niciodată? Iată că treptat-treptat adevărul a ieșit la suprafață.

Iar imaginile publicate de HOLA! sunt șocante! Montserrat Bernabeu a fost surprinsă în timp ce o împingea cu mâna în față pe Shakira și îi făcea semn să tacă. Toată scena s-a petrecut în fața lui Piqué, fără nicio reacție. Din contră, fostul partener al Shakirei a întors capul.

CITEȘTE ȘI: Cum îţi dai seama că ţi-ai găsit jumătatea: Indiciile de care trebuie să ţii cont

Motivul agresiunii? Soacra s-ar fi scandalizat de ținuta cântăreței și i-ar fi ordonat să ia o geacă pe ea. „Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a explicat Shakira, pe Instagram, apropos de piesa prin care a spus totul despre relația ei cu Pique.

 

 

 

 

Comentarii: