LIFESTYLE

Simona Halep, ești îndrăgostită? Campioana postează pe bandă rulantă poze din Dubai, fanii o întreabă dacă-i zâmbește fotografului misterios

Simona Halep e radical schimbată în ultima perioadă. Nici un pic de încrâncenare nu există pe chipul ei, deși duce meci greu, poate cel mai greu. Halep trebuie să-și demonstreze nevinovăția, dacă nu vrea să-și încheie cariera suspendată pentru dopaj, așa că nu prea ar avea de ce să apară zen și zâmbind cu gura până la urechi, în aceste momente.

Și totuși, Simona, care e într-o vacanța activă într-un exclusivist resort din Dubai, transmite altceva. Și pare că vrea cu tot dinadinsul să arate că nici divorțul și nici suspendarea  nu au doborât-o, cum și-ar fi imaginat unii.

Simona Halep este superactivă pe rețelele de socializare. Și dacă nu își face selfie, mândră de noul look după ce și-a operat nasul, Halep are lângă ea un fotograf misterios care o surprinde în cele mai diverse ipostaze.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Dubla campioană de Grand Slem a fost pozată la piscină la celebrul hotel Burj Al Arab, pe plajă și peste tot, iar admiratorii ei s-au întrebat, mai ales că în peisaj a apărut un nou preparator fizic, francezul Fabien Cosmeo. Oare Simo este îndrăgostită de francez? Halep este femeie singură, după ce a divorțat în octombrie de Toni Iuruc, cu care a stat măritată doar un an,

 

Comentarii: