LIFESTYLE

Cine și-ar fi imaginat așa ceva? Un cunoscut artist din România spune: `M-aș însura din interes cu Simona Halep!`

Evident că nu a fost vorba despre o propunere serioasă, ci despre o glumă, e drept, șocantă, dar până la urmă, tot glumă este. ”Vinovatul” este Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, de altfel mare iubitor al tenisului și chiar jucător amator. Cântărețul a și participat recent al turneului caritabil „Tenis pentru Fapte Bune”, alături de Horia Tecău, Andrei Pavel și Horia Brenciu. Dar nu în acel context s-a întâmplat povestea care a uluit lumea.

Cornel Ilie a trebuit să spună tot sau îi lua gura foc, la întrebările picante din emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV. Moderatorul l-a întrebat: „Dacă ai fi obligat să te căsătorești cu o vedetă din România, care ar fi alegerea ta?”. Iar solistul trupei Vunk a răspuns fără să ezite: „Simona Halep! Dar lasă-mă să spun de ce! Pentru că m-aș ajuta de relațiile ei să-l întâlnesc pe Federer, să pot juca cu Nadal!”, a dezvăluit Cornel Ilie. „Deci te-ai căsători din interes cu ea?”, a mai fost întrebat Cornel Ilie, iar artistul a confirmat: „Da, da!”.

CITEȘTE ȘI: Studiu alarmant al specialiştilor: Ce riscăm dacă petrecem mult timp în faţa televizorului – e foarte GRAV

Simona Halep, ocupanta locului 10 WTA, nu prea este însă în dispoziție de glume. Sau de eventuale idile, fiindcă are de dus un meci dificil în aceste momente. E suspendată provizoriu pentru dopaj și are proces unde trebuie să-și demonstreze nevinovăția.

Pe deasupra, la mai puțin de un an de la cununia civilă, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat! Totul s-a întâmplat cu o lună înainte de nunta opulentă și ceremonia fastuoasă de cununie religioasă pe care și le organizaseră la Cazinoul din Sinaia. Halep și Iuruc trimiseseră inclusiv invitațiile la nuntă, ba chiar plătiseră muzicanții și cateringul.

 

 

 

 

Comentarii: