LIFESTYLE

Prodanca îl acuză pe Reghecampf că a contestat executarea doar ca să nu-i dea banii fiului lor: `N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău!`

sursa: viva.ro

Laurențiu Reghecampf a fost obligat de instanță să-i plătească fiului său și al Anamariei Prodan mai întâi, după legea, a șasea parte din salariu. Apoi, s-a mai redus. A rămas ca Reghe să-i dea lui Bebeto lunar doar două mii de euro, iar la pronunțarea definitivă a divorțului, pensia alimentară a fost fixată la 16oo de euro pe lună.

Ocupat cu procesele, Reghecampf a ”uitat” însă să-și facă și datoria, în tot acest timp. Așa că Prodanca l-a executat silit. Antrenorul a contestat de două ori măsura, însă a pierdut de fiecare dată.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

„Astăzi am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte.

Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

„Așa a făcut toată viață! Așa a făcut și cu primul lui copil. Acestea sunt, probabil, traumele copilăriei. Probabil așa vede el că ar trebui să își trăiască viața copiii lui. Probabil așa a fost și copilăria lui!”, a mai spus Anamaria.

 

 

Comentarii: