LIFESTYLE

Kit Harington, Jon Snow în serialul “Game of Thrones”, VIDEO inedit înainte de difuzarea Seriei 7

Foto: Pinterest.com

Actorul britanic Kit Harington, care joacă rolul lui Jon Snow în serialul “Game of Thrones”, a dat “probă” pentru rolul lui Daenerys Targaryen în cadrul unui sketch filmat pentru emisiunea “Jimmy Kimmel Live” de luni seară, relatează agenția de presă UPI.

Actorul de 30 de ani a jucat însă mai multe roluri pentru populara emisiune de divertisment, printre care cele ale lui Cersei Lannister, Arya Stark, Ygritte, Hodor, un Umblător alb sau chiar… Harry Potter. Prezentatorul Jimmy Kimmel a prezentat însă sketch-ul afirmând că a intrat în posesia probelor date de Kit Harington înainte de filmarea serialului, când a fost ales pentru rolul Jon Snow.

“Bună, Khal Drogo. Vrei să-mi vezi dragonii?”, spune Kit Harington în sketch-ul în care interpretează rolului lui Daenerys, înainte de a scoate la vedere o pereche de sâni falși.

“Sezonul acesta este cu adevărat diferit pentru că se îndreaptă cu repeziciune spre final, multe lucruri se ciocnesc și se întâmplă mult mai repede decât sunteți obișnuiți să vedeți în ‘Game of Thrones’. Este incitant”, a declarat actorul pentru Entertainment Weekly în luna mai, informează Agerpres.

Poziții sexuale pentru fiecare ÎNCĂPERE a casei

Gafa UIMITOARE făcută de Ivanka Trump: ”Cine este acest sfânt?”

Michelle Obama, în ținută lejeră și sexy!/ TOSCANA

La sfârșitul sezonului al șaselea Jon este declarat Rege al Nordului, în pofida faptului că Sansa Stark (Sophie Turner) este moștenitoarea de drept a castelului Winterfell. Kit Harington susține că Jon și Sansa se vor lupta pentru putere în sezonul al șaptelea.

“Există în mod clar o tensiune între ei încă de la prima scenă. Există aceleași probleme — ea pune sub semnul îndoielii deciziile lui de comandă, iar el nu o ascultă. Dar cât de departe va merge asta sau cât de grav poate deveni, veți vedea. Oricum, este ceva mai mult decât disputele dintre frați, este o luptă pentru putere între doi oameni”, a spus actorul pentru Entertainment Weekly.

Comentarii: