LIFESTYLE

L-a prins coronavirusul în Canada! Cum trăiește pandemia legendarul boxer Leonard Doroftei

sursa: Fanatik

L-a prins coronavirusul în Canada! Cum trăiește pandemia legendarul boxer Leonard Doroftei Dezamăgit că România și Ploieștiul nu i-au dat locul cuvenit, Leonard Doroftei s-a stabilit vara trecută în Canada, împreună cu familia. Readaptarea nu a fost ușoară, o spune chiar fostul mare campion, care însă a fost nevoit să facă totul ca să se acomodeze rapi. Și-a găsit și de muncă, însă acum, din cauza pandemiei, a fost nevoit să își oprească activitatea.

În momentul actual situația din Canada este una nu prea bună. Au fost înregistrate 14,022 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus și un număr total de 234 de deces.

„Sunt în casă de 10 zile, mai fac 2, 3 flotări, să nu se umfle mușchiul prea tare. Fac o fântână în curte, îmi mai fac de lucru. Începe din zi în zi să fie mai rău. Nici nu ai idee ce să mai zici. Aseară, după 10 zile, am ieșit afară să cumpăr niște pâine. În magazin era dezinfectant peste tot. Când intri te speli, oamenii țin distanță și la rând, la cumpărături. Te simți ca în basmele cu Harap Alb. Armata chiar nu am văzut. Nu știu dacă sunt amenzi, v-am zis că nu am ieșit. Aș fi vrut să alerg pe stradă, ca Rocky”, a încercat să glumească Doroftei în interviul acordat site-ului gsp.ro.

Citește și: ATENȚIE la ce publici pe Facebook! Cuvintele care dezvăluie dacă suferi de depresie

Antrenor la o sală de box

În Canada, fostul campion n-a sta prea mult degeaba, și-a găsit imediat de muncă. Este antrenor de box la o sală de sport, deci e practic în lumea lui și nici salariul nu este de neglijat.

”Nu te poți adapta nicăieri. Avem farmecul nostru, avem talentul nostru, avem manele, avem de toate. Prima dată am stat 8 ani în Canada. Te simți bine aici, dar nu simți că faci parte din locurile astea. E o sală mare de sport, vin foarte, foarte mulți oameni. Chiar și Lucian Bute mai vine din când în când la aceeași sală, are un program cu niște copii. Face antrenamente, mișcă foarte mult.”, a mai povestit Doroftei pentru gsp.

 

 

 

 

Comentarii: