LIFESTYLE

La 57 de ani, Cătălin Botezatu încă e certat de mama lui: De ce se plânge creatorul de modă

La 57 de ani, Cătălin Botezatu încă e certat de mama lui: De ce se plânge creatorul de modă. Dacă atunci când e în țară, designerul reușește să să se eschiveze cumva, atunci când face spectacol într-un alt coț de lume, lucrurile se schimbă. Femeia îl ceartă prin mesaje dacă nu a mâncat și e tot timpul atentă la lucrurile pe care le face.

Cătălin Botezatu recunoaște că mama i-a fost un mare ajutor în carieră și că i-a oferit multe dovezi de afecțiune, așa că orice s-ar întâmpla nu se poate supăra pe ea. Cu toate astea, „lecțiile” pe care i le dă sunt, uneori, exagerate.

La 57 de ani, Cătălin Botezatu încă e certat de mama lui

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu mama lui. Se pare că femeia e la fel de grijulie cu creatorul de modă, chiar dacă e un bărbat în toată firea, la 57 de ani. Așadar, aceasta nu ezită să-l certe, mai ales atunci când află că designerul nu mănâncă așa cum trebuie.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu dă din casă: Ce îl punea să facă Biana Drăgușanu în fiecare noapte la ora 12, în timpul relației lor

„În fiecare zi! (n.r. îl ceartă). Nu mă ceartă, dar are grijă excesiv de mine, ca orice mamă! Nu știu, totuși, dacă orice mamă este așa, dar ea este „agresivă’ cu timpul meu, cu ce fac! Este atentă dacă sunt OK, dacă nu sunt OK, dacă am mâncat, dacă nu am mâncat’, spune creatorul de modă pentru Ego.ro.

„Este ușor exagerată, dar așa a fost întotdeauna! Când nu sunt lângă ea, la atelier, da! (n.r. îl sună și îi dă mesaje mereu). Încercăm să ne evităm! (râde) (n.r. când sunt împreună în atelier). Mă duc cu clientele în cealaltă zonă sau stau în birou’, adaugă Cătălin Botezatu.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Botezatu mărturisește: Simptomele pe care le-a experimentat atunci când a descoperit că are cancer

Creatorul are sentimente frumoase pentru ambii lui părinți, dar admite că relația lui cu cea care i-a dat viață și l-a susținut necondiționat este una aparte. Îi datorează multe și știe asta. „Mamei mele, atât! (n.r. îi mulțumește pentru carieră) Este bine! E tot timpul alături de mine, la bine și la greu! Îi mulțumesc și tatălui meu, firesc, dar mama m-a făcut, m-a crescut, m-a educat și îmi este alături în permanență atunci când sunt în țară’, mai spune Cătălin Botezatu.

Comentarii: