LIFESTYLE

Larisa Iordache nu s-a dus la `America Express` pentru bani, ci pentru distracție! Oricum trăiește pe picior mare din renta viageră

Larisa Iordache face echipă cu fosta ei colegă, gimnasta Diana Bulimar, la „America Express” . Cele două campioanei participă în competiția prezentată de Irina Fodor mai mult de dragul show-ului.

„Deci eu cu Larisa, eu cu Iordache, o să facem bombă! O sa fim echipa racheta, câștigăm oricum. Numai îmi imaginez cum o târăsc după mine, că o doare un rinichi, o doare o glezna.. Mișcă-te, ca eu câștig azi! Aia o să mă înjure… parcă mă și văd prima, cum trag…si o vad: Bulimar, staaai! Vino odata, nebuno!”, spunea Diana Bulimar, înainte de începerea competiției.

CITEȘTE ȘI: Top MINCIUNI pe care femeile le spun barbatilor

Larisa, care are în palmaresul ei ca sportivă o medalie olimpică de bronz, medalii la Mondiale, dar și câteva medalii de aur la Campionatele Europene, se bucură din acest motiv de recunoaștere din partea statului român, recunoaștere care se traduce în rentă o viageră.

Cum fosta gimnastă este multiplă campioană europeană și are, cum spuneam, medalii la Mondiale și la Olimpiadă, primește de la statul român nu mai puțin de 13.973 de lei pe lună. În plus, Larisa, care la finalul anului 2021, s-a retras din gimnastică din cauza accidentărilor, a rămas antrenoare la CS Dinamo, unde primește salariu de la Ministerul de Interne.

 

 

 

 

 

Comentarii: