LIFESTYLE

După măritișul secret, Anda Adam face anunțul-bombă! Ce planuri și-a făcut cu cel de-al doilea soț!

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au văzut, s-au plăcut și s-au îndrăgostit. Iar la finalul anului trecut, în decembrie, și-au unit destinele în secret, lumea aflând abia după ce s-a consumat mersul la starea civilă.

Cei doi proaspeți însurăței și-au făcut deja planul. Anda și soțul să pregătesc să spună ”DA” și în fața altarului și vor și o petrecere ca-n basme. Dar își mai doresc și altceva, mult mai important poate în economia relației dintre ei doi.

Cum se apropie Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, Yosif a fost foarte ferm când a spus ce-și dorește drept cadou. „Eu vreau un bețisor cu două linii, un test de sarcină pozitiv!”, a spus bărbatul conform Click!.

CITEȘTE ȘI: Gesturile care te vor transforma într-un ”BĂRBAT ADEVĂRAT” în ochii partenerei

Anda și Yosif sunt amândoi părinți deja, fiecare având câte o fetiță din mariajele anterioare. Așa că și cântăreața și-a exprimat dorința. „Noi vrem gemeni, și dacă se poate să aibă amândoi și ochii albaștri ca el, ar fi vis, nu altceva. Noi iubim foarte mult copiii, nu mai avem răbdare să așteptam. Ne dorim o familie numeroasă și vrem să se întâmple totul foarte repede.

Cine mai are timp așa cu câte un puiuț la dospit câte un an? Să fie doi dintr-o lovitură și gata am făcut familia mare, numeroasă. Ne strângem duminica la masă, suntem fericiți, ne iubim!”, a mai declarat Anda Adam, pentru Click!

 

 

 

 

 

Comentarii: